Alavudella Ouran Loma tuhoutunut palossa

Palosta ei aiheutunut henkilövahinkoja. Yli 300-neliöinen tilan päärakennus tuhoutui täysin tulipalossa. Hätäkeskus sai ilmoituksen tulipalosta aamulla ennen kuutta.

tulipalot
Ouran loma tuhoutui tulipalossa Alavudella.
Ouran loma tuhoutui tulipalossa Alavudella.Olli Koski/Yle

Alavudella Ouran Loman päärakennus on tuhoutunut täysin aamuisessa tulipalossa. Lisäksi osittain on tuhoutunut lähellä oleva aittarakennus.

– Palokunnan saapuessa paikalle oli päärakennus jo täyden palamisen vaiheessa ja alkuvaiheessa keskistyttiin muiden rakennusten suojaamiseen. Tämän jälkeen kun saimme muut rakennukset suojattua, niin keskityimme päärakennuksen sammuttamiseen, kertoo päivystävä palomestari on Marko Latvala Etelä-Pohjanmaan pelastuslaitokselta.

Jälkisammutustyöt päärakennuksessa ovat parhaillaan menossa. Tulipalosta ei ole aiheutunut henkilövahinkoja.Pelastuslaitos ei tässä vaiheessa lähde arvuuttelemaan palon alkusyytä tai vahinkojen määrää. Ouran loma on on erikoistunut majoituspalvelujen ja juhlien järjestämiseen.

Hätäkeskus sai ilmoituksen tulipalosta Alavudella aamulla ennen kuutta. Paikalla oli useita pelastuslaitoksen yksiköitä.