1. yle.fi
  2. Uutiset

Juha Jokimies osti Anjalankosken entisen kaupungintalon: "Pelasin pokeria, vastustaja luovutti"

Anjalankosken entisen kaupungintalon hinnaksi jäi 20 000 euroa.

Myllykoski
Anjalankosken entinen kaupungintalo Kouvolassa
Minna Heikura / Yle

Anjalankosken entinen kaupungintalo on myyty yrittäjä Juha Jokimiehelle. Myllykoskelaislähtöinen Jokimies kertoo Facebook-sivuillaan tehneensä kaupat eilen. Tarjouskaupassa kaupungintalon hinnaksi tuli 20 000 euroa.

– Pelasin "pokeria" noin viikon, vastustaja luovutti noin klo 11.30, Jokimies kirjoittaa Facebookissa.

Paikallislehti Keskilaakso (siirryt toiseen palveluun) on aiemmin haastatellut Juha Jokimiestä. Lehdelle hän kertoi, että ainakin yhtenä tarkoituksena hänellä on käyttää taloa majoitustilana junioreiden jalkapallotapahtumien yhteydessä.

Jokimiehellä on myös muita suunnitelmia kiinteistön suhteen. Keskilaakso lehdelle hän kommentoi, että talo soveltuisi hyvin erilaisten kokousten järjestämiseen.

Juha Jokimiehen omistama Riverman Invest Oü osti viime syksynä Myllykoskella sijaitsevat seuratalon ja Mypa-talon. Jokimiehen yritys valmistaa Virossa työmaaparakkeja.

Kouvolan tilapalvelujohtaja Timo Oksanen teki viranhaltijapäätöksen kaupoista torstaina. Päätös on nähtävissä tilapalvelutoimistossa. Yle kävi katsomassa päätöksen. Kaupat voidaan vahvistaa sen jälkeen, kun kolmen viikon valitusaika on kulunut umpeen.

Viranhaltijapäätöksen mukaan rakennuksen kokonaisalan on 2510 neliötä. Kaupungintalo on valmistunut vuonna 1966. Rakennuksen ollessa tyhjillään sen ylläpitokulut ovat noin 40 000 euroa vuodessa. Rakennuksen purkaminen maksaisi noin 200 000 euroa.

Lue seuraavaksi