Hyppää sisältöön

Kuntavaalit 2017 – katso täältä tallenne Alajärven keskustelutilaisuudesta

Yle Pohjanmaan, Ilkan ja Pohjalaisen Kuntavaalit 2017 -tilaisuus järjestettiin torstaina 9. helmikuuta Alajärvellä. Taltiointi keskustelusta on katsottavissa tämän artikkelin kautta.

Alajärven vaali-iltamia luotsasivat toimittajat Marja Tyynismaa Ilkasta (keskellä vas.) ja Elina Niemistö Yle Pohjanmaasta.
Alajärvellä 9. helmikuuta 2017 ovat keskustelemassa Sari Palmu (kesk.), Turo Kalliomaa (ps.), Jukka Joensuu (kok.), Jukka-Pekka Matintupa (sd.), Heli Hämäläinen (vihr.), Olli Ketola (vas.) ja Aino Kanervikkoaho-Kataja (kd.). Keskustelua johtavat Ilkan ja Pohjalaisen politiikan toimittaja Marja Tyynismaa ja Yle Pohjanmaan toimittaja Elina Niemistö.

Yle Pohjanmaan ja sanomalehtien Ilkka ja Pohjalainen kuntavaalikeskustelu käytiin torstaina 9. helmikuuta 2017 Alajärvellä.

Alajärven nuorisoseurantalolla kokoontuivat keskustelemaan ajankohtaisista asioista Sari Palmu (kesk.), Turo Kalliomaa (ps.), Jukka Joensuu (kok.), Jukka-Pekka Matintupa (sd.), Heli Hämäläinen (vihr.), Olli Ketola (vas.) ja Aino Kanervikkoaho-Kataja (kd.).

Keskustelua ohjasivat Ilkan ja Pohjalaisen politiikan toimittaja Marja Tyynismaa ja Yle Pohjanmaan toimittaja Elina Niemistö.

Tallenne tilaisuudesta on katsottavissa Yle Areenassa.

Kristiinankaupunkia kohti

Kymmenen Kuntavaalit 2017 -keskustelutilaisuuden kiertue on kohta puolivälissä. Jäljellä on vielä kuusi tilaisuutta:

16.2. Kristiinankaupunki
23.2. Kauhava
2.3. Kurikka
9.3. Kauhajoki
15.3. Vaasa
23.3. Seinäjoki

Keskustelutilaisuudet lähetetään suorana lähetyksenä Yle Areenassa. Panelisteille voi myös lähettää yleisökysymyksiä etukäteen osoitteeseen pohjanmaa@yle.fi.

Laihialla 19. tammikuuta järjestetty kuntavaalikeskustelu, Alavudella 26.1. järjestettu ja Pietarsaaressa 2.2. järjestetty keskustelu ovat katsottavissa Yle Areenassa.

Kuntavaalit järjestetään 9. huhtikuuta 2017.