Presidentti Trumpin avustaja pyysi anteeksi Ivanka Trumpin tuotteiden mainostamista

Ilmaismainoksesta nousi kohu, sillä Valkoisen talon eettiset säännöt kieltävät talon työntekijöitä mainostamasta palveluita tai tuotteita.

Donald Trump
Henkilökuva Kellyanne Conwaysta.
Kellyanne Conway pyysi anteeksi presidentti Donald Trumpin tyttären vaatteiden mainostamista.Michael Reynolds / EPA

Presidentti Donald Trumpin avustaja Kellyanne Conway on esittänyt pahoittelunsa presidentti tämän tyttären Ivanka Trumpin tuotteiden mainostamisesta, kertoo amerikkalainen uutiskanava CNN (siirryt toiseen palveluun). CNN on saanut tiedon nimettömänä esiintyvältä hallinnolliselta viranomaiselta.

– Menkää ostamaan Ivankan tavaroita. Aion itsekin mennä tänään. Annan tässä ilmaisen mainoksen: Menkää tänään ostamaan, kaikki, Conway sanoi televisiohaastattelussa.

Ilmaismainoksesta nousi kohu, sillä Valkoisen talon eettiset säännöt kieltävät talon työntekijöitä mainostamasta palveluita tai tuotteita. Conway pyysi sanojaan anteeksi presidentiltä tapaamisessa torstaina, kertoo CNN.

Trump on antanut Conwaylle julkisesti tukensa. Conway on julkaissut Twitterissä viestin, jossa hän myös itse toteaa Trumpin tukevan häntä.

– Yhdysvaltain presidentti tukee minua, ja miljoonat amerikkalaiset tukevat häntä ja hänen ohjelmaansa, kirjoitti Conwayn.