Hyppää sisältöön

Kuntavaalit 2017 – katso täältä tallenne Kristiinankaupungin vaalitilaisuudesta

Kuntavaalikiertueen Kristiinankaupungissa 16. helmikuuta järjestetyn keskustelutilaisuuden tallenteen voi katsoa tämän artikkelin kautta ja Yle Areenasta.

Kuntavaalipaneeli Kristiinankaupungissa.
Yle Pohjanmaan, Ilkan ja Pohjalaisen vaalipaneeli Kristiinankaupungissa on taltioitu 16.2.2017. Paneelissa olivat mukana Pauliina Andlin (kesk.),Jukka Kangasniemi (ps.), Petri Pihlajaniemi (kok.),Anja Heinänen (sd.), Åsa Blomstedt (rkp.), Paavo Sallinen (vas.) ja Anita Viik-Ingvesgård (kd.). Tilaisuuden juontajina toimivat Yle Pohjanmaan toimittaja Terhi Varjonen ja Sanomalehti Pohjalaisen toimittaja Aune Waronen.

Kristiinankaupungissa keskusteltiin huhtikuun kuntavaalien teemoista 16. helmikuuta.

Yle Pohjanmaan, Ilkan ja Pohjalaisen järjestämässä keskustelutilaisuudessa olivat mukana Pauliina Andlin (kesk.), Jukka Kangasniemi (ps.), Petri Pihlajaniemi (kok.), Anja Heinänen (sd.), Åsa Blomstedt (rkp.), Paavo Sallinen (vas.) ja Anita Viik-Ingvesgård (kd.).

Tilaisuuden juonsivat Yle Pohjanmaan toimittaja Terhi Varjonen ja Sanomalehti Pohjalaisen toimittaja Aune Waronen.

Taltiointi keskustelusta on katsottavissa Yle Areenassa.

Puolivälissä kiertuetta

Kevään aikana järjestettävistä kymmenestä keskustelutilaisuudesta on jäljellä vielä viisi:

23.2. Kauhava
2.3. Kurikka
9.3. Kauhajoki
15.3. Vaasa
23.3. Seinäjoki

Aiempien keskustelutilaisuuksien taltioinnit ja uutiset käydyistä keskusteluista löytyvät Ylen nettisivuilta ja Yle Areenasta:

Jokainen tilaisuus lähetetään suorana lähetyksenä Yle Areenassa. Panelisteille voi myös lähettää yleisökysymyksiä etukäteen osoitteeseen pohjanmaa@yle.fi.

Kuntavaalit järjestetään 9. huhtikuuta 2017.