Parkkipaikalta löydetyt karvaiset Kattarshianit valloittivat islantilaiset

Neljän kissanpennun elämää voi seurata suorassa nettilähetyksessä.

kissa
Uutisvideot: Tapaa “Kattarshiansit” - Islannin kuuluisimmat kissat
Uutisvideot: Tapaa “Kattarshiansit” - Islannin kuuluisimmat kissat

Yhdeksän viikkoa vanhat kissanpennut ovat Islannin tuoreimmat suosikkijulkkikset. Ronja, Stubbur, Briet ja Guðni ovat päässeet islantilaisen uutissivuston, Nutiminnin suoran nettilähetyksen (siirryt toiseen palveluun) tähdiksi.

Kissanpennut asustavat suuressa nukkekodissa, ja pentujen elämää voi seurata vuorokauden ympäri. Ohjelman nimi on Keeping up with the Kattarshians – mukaelma mediapersooniksi nousseiden Kardashianin klaanin jäsenten omasta tosi-tv-ohjelmasta Keeping up with the Kardashians.

Karvapallerot emoineen löydettiin reykjavikilaiselta parkkipaikalta. Yksi kissanpennuista on sivuston mukaan jo adoptoitu, ja loppujenkin odotetaan päätyvän hyviin koteihin. Kissanpentujen suositeltu luovutusikä on 12 viikkoa.

Suorat lähetykset arkisista tapahtumista eli ns. hidas televisio on ollut nousussa viime vuosina. Esimerkiksi Norjassa muutama vuosi sitten suuren suosion saavutti ohjelma neulovista ihmisistä. Suomessa puolestaan Ylen 13-tuntinen Juhannusjuna-ohjelma vuodelta 2012 vangitsi katsojat Teema-kanavan ääreen.