yle.fi-etusivu

Heinävedellä kuolonkolari - rekka, pakettiauto ja henkilöauto osallisina

Pitkin päivää jatkuneessa lumipyryssä on sattunut useita onnettomuuksia. Toistaiseksi vakavin onnettomuus sattui klo 15.40 Heinävedellä.

Kotimaa
kartta
Yle Uutisgrafiikka

Torstaina kello 15.40 aikaan tapahtui Heinävedellä valtatiellä 23 vakava liikenneonnettomuus. Onnettomuuspaikka sijaitsee valtatien 23 ja Heinäveden kirkonkylälle vievän tien 476 liittymän tuntumassa.

Liikenneonnettomuudessa oli osallisena rekka, pakettiauto ja henkilöauto. Pakettiauton kuljettaja menehtyi onnettomuuspaikalla. Muille osalliselle ei tullut onnettomuudessa sairaalahoitoa vaativia vammoja.

Onnettomuus tapahtui, kun henkilöauto ajoi aura-auton perässä Varkauden suuntaan. Henkilöauton perässä ajanut pakettiauto oli lähtenyt ohittamaan edellä ajanutta henkilöautoa ja törmännyt Joensuun suuntaan matkalla olleeseen rekkaan. Törmäyksen voimasta pakettiauto oli vielä osunut henkilöautoon.

Heinäveden liikenneonnettomuuspaikalle on järjestetty kiertotie. Kiertotie ei sovellu raskaalle liikenteelle. Pelastuslaitos ohjaa liikennettä.

Onnettomuuspaikan tutkinta ja raivaus tulee haittaamaan liikennettä useiden tuntien ajan. Raskasta liikennettä pyritään ajoittain päästämään onnettomuuspaikan ohi.

Korjaus 23.2.2017 klo 18:59: Rekka, johon pakettiauto törmäsi, ei tullut Joensuun suunnasta vaan oli matkalla sinne.