Hyppää sisältöön

Katso täältä suora lähetys: Kuntavaalikiertue Kurikassa

Suora lähetys Kurikan Wanhalta Asemalta alkaa torstaina 2.maaliskuuta kello 18. Lähetys on päättynyt.

logo
Yle Pohjanmaan, Ilkan ja Pohjalaisen kuntavaalikeskustelu torstaina 2. maaliskuuta 2017 käydään Kurikan Wanhalla Asemalla. Keskustelemassa ovat Rami Ala-Nisula (kesk.), Pekka Koskinen (kok.), Margit Parkkamäki (sdp), Ville Nisonen (vihr.), Ville Korpinen (vas.) ja Markus Blommendahl (kd.). Keskustelua vetämässä ovat Yle Pohjanmaan toimittaja Tuomo Rintamaa sekä Pohjalaisen ja Ilkan journalismista vastaava toimituspäällikkö Pia Hunnakko.

Yle Pohjanmaan, Ilkan ja Pohjalaisen Kuntavaalit 2017 -kiertue on Kurikassa tänään torstaina 2. maaliskuuta. Tilaisuus alkaa kello 18 Wanhalla Asemalla. Yleisö on tervetullutta paikalle keskustelemaan.

Keskustelijoina paneelissa ovat Rami Ala-Nisula (kesk.), Pekka Koskinen (kok.), Margit Parkkamäki (sdp), Ville Nisonen (vihr.), Ville Korpinen (vas.) ja Markus Blommendahl (kd.).

Keskustelua vetävät Yle Pohjanmaan toimittaja Tuomo Rintamaa sekä Pohjalaisen ja Ilkan journalismista vastaava toimituspäällikkö Pia Hunnakko.

Tilaisuus on katsottavissa suorana lähetyksenä Yle Areenassa.

Tallessa Yle Areenassa

Kiertueella on jäljellä vielä neljä tilaisuutta:

2.3. Kurikka
9.3. Kauhajoki
15.3. Vaasa
23.3. Seinäjoki

Aiemmin keväällä järjestettyjen keskustelutilaisuuksien tallenteet ovat katsottavissa Yle Areenassa:

Kaikki tilaisuudet lähetetään suorana lähetyksenä Yle Areenassa. Panelisteille voi myös lähettää yleisökysymyksiä etukäteen osoitteeseen pohjanmaa@yle.fi.

Kuntavaalit järjestetään 9. huhtikuuta 2017.