1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. Tanssii tähtien kanssa

Kasmir jättää Tanssii tähtien kanssa -kisan

Laulaja joutui sosiaalisessa mediassa arvostelun kohteeksi Axl Smithin salakatseluvyyhdin takia.

Tanssii tähtien kanssa
Laulaja Kasmir.
Kasmir on yksi Puotilassa kesäkuussa järjestettävän festivaalin esiintyjistä.Joni Haavisto / AOP

Laulaja Kasmir keskeyttää kilpailunsa MTV3:n Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa. Keskeyttämisen taustalla on juontajana tunnetuksi tulleen Axl Smithin salakatseluvyyhti.

Ensimmäisenä Kasmirin keskeyttämisestä uutisoi MTV (siirryt toiseen palveluun).

Smith jakoi salaa kuvaamaansa materiaalia WhatsApp-ryhmässä, jossa Kasmir oli mukana. Kasmiria ei epäilty mistään rikoksesta. Hän oli todistajana Axl Smithin oikeudenkäynnissä.

Laulajan kuuluminen WhatsApp-ryhmään aiheutti laajaa pahennusta sosiaalisessa mediassa.

– Olemme ohjelman kanssa yhdessä sopineet, etten enää jatka kisassa eli minua ei nähdä sunnuntain jaksossa mukana, Kasmir kirjoittaa Facebook-sivullaan.

– Koemme että viime aikojen julkisuus on koko ohjelmalle ja muille osallistujille liikaa keskittymistä ja tanssimista häiritsevä tekijä, hän jatkaa.

MTV:n sisältöjohtajan Marko Karvon mukaan viime päivinä syntynyt keskustelu ohjautui pois ohjelmasta ja siihen liittyvistä tanssisuorituksista.

– Tilanteen ja tuotannon rauhoittamiseksi olemme päätyneet yhdessä tähän ratkaisuun, Karvo sanoi MTV:n mukaan.

Helsingin käräjäoikeus tuomitsi tiistaina Axl Smithin vuodeksi ja kahdeksi kuukaudeksi ehdolliseen vankeuteen muun muassa 30 salakatselusta. Hän kuvasi salaa useita seksikumppaneitaan.

Korjaus 7.3.2017 kello 6.20: Smith jakoi WhatsApp-ryhmässä salaa kuvaamaansa materiaalia, ei useita videoita, kuten jutussa aiemmin väitettiin.

Lue seuraavaksi