Kokoomus käynnistää Ylen Puoluepäivät – näin päivä etenee Ylellä

Puoluepäivän aikana Yle esittelee puoleen vaaliteemoja, ehdokkaita ja näkemyksiä ajankohtaisista kuntavaalikysymyksistä.

kuntavaalit
Kokoomus Ylen Puoluepäivässä
Yle Uutisgrafiikka

Ylen Puoluepäivät käynnistyvät tänään tiistaina. Ensimmäisenä puolueena esittelyssä on kokoomus, joka voitti edelliset kuntavaalit 21,9 prosentin kannatuksellaan.

Yle esittelee 14.3. alkaen joka tiistai, keskiviikko ja torstai yhden kuntavaaleihin valmistautuvan eduskuntapuolueen siihen asti, että kaikki kahdeksan puoluetta ovat saaneet oman päivänsä. Lisäksi pienpuolueille on yhteinen päivä. Puolueiden järjestys on arvottu.

Puoluepäivän aikana Ylen eri välineissä pureudutaan puolueen vaaliteemoihin, ehdokkaisiin ja näkemyksiin kuntavaalikysymyksistä. Puoluepäivä näkyy aamusta iltaan verkossa, tv:ssä ja radiossa.

Ylen aamu-tv:ssä vieraana on kello 7.15 opetusministeri, kokoomuksen varapuheenjohtaja Sanni Grahn-Laasonen.

Yle Radio 1:n Ykkösaamussa vierailee kansanedustaja Outi Mäkelä kello 8.10.

Kokoomuksen Puoluepäivä huipentuu puheenjohtaja Petteri Orpon suoraan tv-puheeseen kello 20 ja kello 21 jälkeen alkavaan puheenjohtajatenttiin TV1:ssä.

Puolueet ovat esillä Ylen Puoluepäivinä myös Ylen Radio Suomen alueellisissa lähetyksissä ja Svenska Ylen uutis- ja ajankohtaislähetyksissä.

Oletko jo kokeillut Ylen kuntavaalikonetta? (siirryt toiseen palveluun) Tai katsonut Ylen vaaligalleriasta ehdokkaita? (siirryt toiseen palveluun)