Rolls-Roycella on Turussa avoinna 16 työpaikkaa – hakemuksia tullut runsaasti

Rolls-Royce perustaa Turkuun etäohjattujen ja autonomisten alusten tutkimus- ja kehityskeskuksen. Yhtiön mukaan Turussa avoimia työpaikkoja on tällä hetkellä 16.

Turku
Rolls-Roycen logo hallin ulkopuolella.
Rex Features / All Over Press

Rolls-Royce perustaa Turkuun tutkimuskeskuksen ja hakee muun muassa käyttäjäkokemuksen, konenäön ja systeemiarkkitehtuurin asiantuntijoita. Keskuksen työntekijämäärää ei ole kerrottu julkisuuteen.

– Tällä hetkellä Turussa on auki 16 paikkaa, joihin tuli jo heti tämän viikon maanantaina kymmeniä hakemuksia, kertoo Iiro Lindborg, joka vetää Rolls-Roycen etäohjattavien alusten kehitystiimiä.

– Meidän on tarkoitus palkata lisää väkeä, mutta tästä kerromme myöhemmin.

Rolls-Royce järjestää maanantaina 20. maaliskuuta infotilaisuuden Turkuun perustettavan tutkimus- ja kehittämiskeskuksen työvoimatarpeesta. Keskuksen on tarkoitus olla toimintavalmiudessa myöhemmin tänä vuonna.

Yle Turku kertoi aiemmin tällä viikolla, että Rolls-Royce on havainnut sen työnhakuprosessiin liittyviä huijausyrityksiä. Yhtiö varoittaa edelleen nettisivuillaan, että sen tietoon on tullut useita tapauksia, joissa työnhakijalta on pyydetty rahaa työnhaun kuluessa.