Hyppää sisältöön

Kuntavaalikiertue Seinäjoella – katso täältä suora lähetys

Ylen, Ilkan ja Pohjalaisen kuntavaalikeskustelu pidetään tänään torstaina Apila-kirjastossa Seinäjoella. Suora lähetys tilaisuudesta alkaa kello 18.30

logo
Seinäjoella Apila-kirjastossa keskustelemassa ovat ehdokkaat Pasi Kivisaari (kesk.), Paula Risikko (kok.), Tarja Tenkula (sd.), Henna Rantasaari (vihr.), Antti Knuuttila (vas.), Marko Kähönen (ps.) ja Kati Nummensano (krist.). Kuntavaalikeskustelun puheenjohtajina ovat sanomalehti Ilkan päätoimittaja Satu Takala ja Ylen toimittaja Elina Niemistö. Mukana myös Eparin päätoimittaja Laura Syväoja.

Yle Pohjanmaan, Ilkan ja Pohjalaisen kuntavaalikiertueen kymmenes keskustelutilaisuus järjestetään Seinäjoella Apila-kirjastossa torstaina 23. maaliskuuta kello 18.30. Yleisö on tervetullutta seuraamaan keskustelua kirjastoon.

Keskustelun voi katsoa myös Yle Areenasta suorana lähetyksenä.

Apila-kirjastossa keskustelemassa ovat ehdokkaat Pasi Kivisaari (kesk.), Paula Risikko (kok.), Tarja Tenkula (sd.), Henna Rantasaari (vihr.), Antti Knuuttila (vas.), Marko Kähönen (ps.) ja Kati Nummensano (krist.).

Tilaisuutta luotsaavat Ilkan päätoimittaja Satu Takala ja Ylen toimittaja Elina Niemistö. Myös Eparin päätoimittaja Laura Syväoja on mukana.

Tallenteet katsottavissa

Kaikkien kevään mittaan järjestettyjen tilaisuuksien tallenteet ovat katsottavissa Yle Areenassa:

Kuntavaalit järjestetään 9. huhtikuuta 2017.