13 kuollut ja kaksi loukkaantunut liikenneonnettomuudessa Texasissa

Minibussi ja pakettiauto törmäsivät toisiinsa Lounais-Texsasissa. Minibussi kaatui onnettomuudessa.

onnettomuudet
kartta
Yle Uutisgrafiikka

Yhdysvalloissa 13 ihmistä on kuollut ja kaksi on loukkaantunut minibussin ja pakettiauton törmättyä toisiinsa Lounais-Texsasissa. Minibussi kaatui onnettomuudessa.

Onnettomuus tapahtui alkuiltapäivällä paikallista aikaa lähellä Garner State Parkin ulkoilualuetta Texasissa, noin 120 kilometrin päässä San Antonion kaupungista.

Viranomaisten mukaan minibussin kyydissä oli 14 korkeassa asemassa olevaa baptistikirkon jäsentä. Vielä on epäselvää, oliko toisen auton ajaja yksin vai kuoliko myös hän onnettomuudessa. Samoin ei vielä tiedetä, kuinka moni kuolleista oli kirkon järjestämässä kuljetuksessa.

Babtistikirkon mukaan heidän työntekijänsä olivat palaamassa kolmen päivän retriitistä koteihinsa. Kirkon julkilausumassa todettiin, ettei heillä vielä ole tietoa siitä, kuinka monta kuoli ja loukkaantui onnettomuudessa. Kirkko lupasi verkkosivuillaan antavansa tukea omaisille tragedian käsittelyssä ja järjestävänsä tukihenkilöitä kirkkoon torstaille.

Texasin kuvernööri Greg Abbott ilmaisi oman ja vaimonsa Cecilian ”syvän osanoton uhreille ja kuolleiden omaisille traagisen tapahtuman johdosta”. Kuvernööri ilmaisi heidän surevan ihmishenkien menetystä ja tuntevan myötätuntoa kaikkia asianosaisia kohtaan.

Lähde: AP

Päivitetty uutiseen onnettomuuden uhriluku 30.3. klo 8.11.