1. yle.fi
  2. Uutiset

Tokmanni Seinäjoelle entisen Anttilan tiloihin

Uusi Tokmanni tulee entisen Anttilan tavaratalon tiloihin jo toukokuussa. Uusi myymälä tietää Seinäjoelle uusia kaupan alan työpaikkoja.

myymälät
Seinäjoen Anttila.
Seinäjoen Anttila.Minna Salomäenpää / Yle

Tokmanni avaa neljä uutta myymälää Anttilalta vapautuneisiin tiloihin. Myymälät avataan Seinäjoen keskustan lisäksi Espoon kauppakeskus Selloon, Turun Kivikukkaroon ja kauppakeskus Metropoliin Joensuuhun.

Myymälätoiminta uusissa tiloissa aloitetaan toukokuussa. Tokmannin nykyinen myymälä Päivölän alueella jatkaa toimintaansa nykyisellään. Entisen Anttilan kiinteistöön tuleva tila on noin puolet ensimmäistä myymälää pienempi. Tokmannin toimitusjohtaja Heikki Väänänen uskoo, että kaupungissa on tilaa ja tarvetta ketjun kahdelle myymälälle.

– Anttilallakin oli oma asiakaskuntansa keskustassa ja meidän tutkimustemme mukaan noin 70 prosenttia sen tuotteista oli samantyyppisiä kuin meillä. Me siis tavallaan palautamme tällaisen palvelun keskustaan, Väänänen sanoo.

Uusi myymälä tietää Seinäjoelle myös muutamia uusia työpaikkoja.

– Tämän kokoinen myymälä työllistää yleensä noin kahdeksan ihmistä, toimitusjohtaja laskee.

Juttussa tarkennettu ensimmäisen myymälän jatkavan toimintaansa sekä lisätty toimitusjohtaja Heikki Väänäsen kommentit klo 15:45.

Lue seuraavaksi