1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. kuntavaalit

Puolueiden puheenjohtajat kauppakeskuksessa Tampereella

Aamulehden ja Ylen yhteinen puheenjohtajatentti nähdään Yle Areenassa kello 11-12.30. Tentattavana ovat kahdeksan suurimman puolueen johtajat.

Puheenjohtajat Koskikeskuksessa
Suurten puolueiden puheenjohtajia tenttaavat Tampereella Aamulehden vastaava päätoimittaja Jouko Jokinen ja Ylen toimittaja Riikka Nurmi.

Mikä on suurten puolueiden puheenjohtajien mielestä kuntien tärkein tehtävä? Pitäisikö kunnallisvero muuttaa progressiiviseksi? Yle ja Aamulehti tenttaavat kahdeksan puolueen johtajia tamperelaisessa kauppakeskuksessa lauantaina kello 11-12.30. 

Paikalla Koskikeskuksessa ovat Juha Sipilä (kesk.), Timo Soini (ps.), Petteri Orpo (kok.), Antti Rinne (sd.), Ville Niinistö (vihr.), Li Andersson (vas.), Anna-Maja Henriksson (r.) ja Sari Essayah (kd.).

Ylen toimittaja Riikka Nurmi ja Aamulehden vastaava päätoimittaja Jouko Jokinen kysyvät puoluepomoilta myös päivähoidosta, kouluista ja työpaikkojen lisäämisestä. Tampereella puhutaan siitäkin, millaisen roolin suuret kaupungit saavat kasvun vetureina.

Puheenjohtajatenttiä voi seurata Yle Areenassa, Aamulehden verkkosivuilla (siirryt toiseen palveluun) tai paikan päällä Tampereen Koskikeskuksessa. Yleisön kysymyksiä tentattaville välittää Ylen toimittaja Mari Siltanen.