1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. tennis

Viime vuoden vastustaja siirtyikin samalle puolelle verkkoa – Kemin kaupunginjohtaja voitti kultaa senioreiden tenniksen nelinpelissä

Kemin kaupunginjohtaja Tero Nissinen voitti kultaa senioreiden MM- tenniksessä.

tennis
Kemin kaupunginjohtaja Tero Nissinen pelaamassa tennistä.
Lukijan kuva.

Kemin kaupunginjohtaja Tero Nissinen iloitsee tenniksen nelinperin maailmanmestaruudesta yli 45-vuotiaiden sarjassa, mutta pitää jalat tiukasti maassa.

– Koetetaan nauttia tästä tittelistä, mutta ei mennä liiallisuuksiin kumminkaan, Nissinen sanoo.

Etelä-Afrikan Kapkaupungissa järjestetyssä senioreiden tenniskisassa Nissinen voitti kultaa yhdessä saksalaisen pelikumppaninsa kanssa. Viime vuoden maailmanmestari Mathias Huning pelasi Nissinen kanssa myös edellisestä MM-mitalista, tosin verkon toisella puolella vastustajana. Tänä vuonna he siirtyivät samalle puolelle verkkoa.

– Hän katkaisi minulta brutaalisti silloiset mitaliunelmat. Ehkä hänelle jäi kiitollisuus tai huono omatunto, kun hän tällä kertaa halusikin lähteä kanssani samalle puolelle verkkoa, Nissinen naurahtaa.

Nissinen on rankattu ikäluokassaan 184:nneksi parhaaksi pelaajaksi. Hän kertoo, että pari vuotta sitten sijoitus oli huomattavasti korkeammalla ja toteaa, että tennispelaajissa on paljon kovia kasvoja. Kisoissa kiertämisen Nissinen kokee leppoisaksi nimenomaan senioritoiminnassa.

– Enemmän ollaan kavereita kuin kilpakumppaneita. Niinhän sitä sanotaan, että joukkuelajeissa on tärkeää löytää itselleen hyvä joukkue ja jos et voi jotakuta voittaa niin koita liittoutua. Näin olen juuri tehnyt, tuore maailmanmestari hymyilee.

Lue seuraavaksi