Kampanjointi nyt kiivaimmillaan Tampereella – Keskustorin vaalihumu kuuluu radion päivälähetyksissä

Radio Suomen Tampereen päivälähetykset tehdään Keskustorilta vaaliviikolla 3.-7. huhtikuuta. Seuraa humua tästä artikkelista.

Keskustorin vaalikopilta äänessä ovat Anna Sirén (vas.) ja Katri Rauska, joka haastattelee Erja Parkkalia. Kuva: Marko Melto / Yle

Tampereen Keskustorin humu kuuluu koko vaaliviikon ajan radiossa ja näkyy sosiaalisessa mediassa, sillä Radio Suomen Tampereen päivälähetys on muuttanut kuumimman kampanjaviikon ajaksi kaupungin keskustaan.

Päiväjuontajat Katri Rauska ja Anna Sirén ovat pystyttäneet radiostudion vaalimökkiin, jossa kyläilee viikon aikana niin asiantuntijoita kuin ohikulkijoitakin.

Maanantaina 3.4. tutkija Sami Borg ruotii vaimeaksi parjatun kuntavaalikampanjoinnin teemoja.

Tiistaina 4.4. tapetilla ovat Tampereen asiat. Pormestariehdokkaiden tentti kuuluu radiossa ja näkyy Facebookissa livelähetyksenä klo 11:35-12:00 välillä.

Keskiviikkona 5.4. keskitytään Lempäälän ja Nokian vaalitunnelmiin.

Torstaina 6.4. vuorossa on Ylöjärven lisäksi Pirkkala, jonka pormestariehdokkaat tentataan myös tarkkaan.

Perjantaina katse kääntyy jo varsinaiseen vaalipäivään.

Tampereen päivälähetys kuuluu joka päivä klo 11:03-12:45 Radio Suomen taajuudella 99,9. Löydät meidät myös Facebookista (siirryt toiseen palveluun) ja Twitteristä (siirryt toiseen palveluun). Kuvia viikon varrelta päivittyy tähän artikkeliin.