Satakunnan Viikkolehdet Pirkanmaan lehtimarkkinoille – "Laajentuminen Tampereelle luonnollista kasvua"

Satakunnassa kuutta lehtä kustantava yhtiö on ostanut kaupunkilehti Suur-Tampereen. Toimitusjohtaja Kim Huovinlahti kuvailee Tamperetta kiinnostavaksi ja kasvavaksi markkina-alueeksi.

Satakunta
Satakunnan Viikon päätoimittaja Kim Huovinlahti
Satakunnan Viikkolehtien toimitusjohtaja Kim Huovinlahti.Matti Kauvo / Yle

Satakunnan Viikkolehdet laajentaa toimintaansa Tampereelle. Yhtiö alkaa kustantaa toukokuussa kaupunkilehti Suur-Tamperetta. Kauppa solmittiin viime viikolla.

Suur-Tampere -lehti ilmestyy tällä hetkellä kerran kuukaudessa ja sen jakelumäärä on 150 000 kappaletta. Toimitusjohtaja Kim Huovinlahden mukaan Satakunnan Viikkolehtien tavoitteena on kehittää Suur-Tampere -lehteä ja kasvattaa sen ilmestymiskertoja.

Satakunnan Viikkolehdet kustantaa mm. kaupunkikilehti Satakunnan Viikkoa ja on kasvanut maakunnan suurimmaksi ilmaisjakelulehtien kustantajaksi. Satakunnan Viikon jakelulevikki on yli 100 000 kappaletta.

Toimitusjohtaja Kim Huovinlahti näkee laajentumisen Tampereen markkina-alueelle luonnollisena kasvuna. Hän sanoo, että jatkossa yhtiö pystyy tarjoamaan asiakkailleen näkyvyyttä niin Pirkanmaalla kuin Satakunnassakin.

– Olemme kasvaneet viime vuosina vauhdilla ja avasimme tammikuussa konttorin Raumalla. Tampere on meidän näkökulmastamme kiinnostava ja kasvava markkina-alue.