Rovaniemeläinen Lappset toimittaa teemapuiston Hollantiin

Lappset Creative toimittaa noin 3.000 neliömetrin suuruisen sisäaktiviteettipuiston Alankomaihin De Schatbergin matkailukeskukseen.

elämysteollisuus
Lappset havainnekuva teemapuiston osasta.
Lappset Group

Lappset on tehnyt sopimuksen perheille suunnatusta elämyskohteesta yhteistyössä kansainvälisen Mattel Play! -tuotemerkin kanssa. Sen yhteyteen rakennetaan myös tuhannen neliön kokoinen freestylepuisto.

Puiston teemoina ovat Tuomas Veturi, Puuha-Pete, Anniina Ballerina ja Palomies Sam. Lisäksi kohteeseen tulee tiloja, joissa lapset rakentavat itse rakennuspalikoilla.

Elämys- ja aktiviteettipuisto on laajuudeltaan noin viiden tenniskentän kokoinen, ja se rakennetaan sisätiloihin kolmeen kerrokseen.

Kolmanteen kerrokseen Lappset toimittaa noin tuhannen neliömetrin kokoisen freestyle-liikuntapuiston, joka on suunnattu nuorille. Liikunta-alueelle tulee mm. trampoliineja, ilmavolttialue, volttimonttu, pump-track-pyörärata sekä skeittiramppi.

Miljoonien kauppa, tuotanto pääosin Suomessa

De Schatbergin matkailukohteen omistajat investoivat useita miljoonia euroja Mattel Play! Sevenum -elämyspuistoon.

– Lappset Creativella on kokonaisvastuu Sevenum-projektin johtamisesta ja suunnittelusta tuotteiden ja välineiden valmistukseen sekä asennukseen asti. Suunnittelutyö on tehty, ja seuraavaksi alkaa kohteeseen tulevien tuotteiden valmistus, joista pääosa tehdään Suomessa, kertoo Lappset Creativen johtaja Johan Granholm yhtiön tiedotteessa.

Mattel Play! Sevenum rakennetaan Hollannin kaakkoisosassa Limburgissa sijaitsevaan De Schatbergin matkailukohteeseen, joka on vajaan tunnin ajomatkan päässä Düsseldorfista. Se on tarkoitus avata yleisölle tämän vuoden lopulla.

Viime vuonna Lappset Creative toimitti ensimmäisen Mattel Play! -elämyskohteen sisätiloihin Liverpooliin, Isoon-Britanniaan. Yhteistyö kansainvälisen Mattel-konsernin kanssa käynnistyi pari vuotta sitten.