Särkänniemi uusi hinnoittelua – Huvipuiston historian kallein ostos aukeaa kesäkuussa

Viime kesänä delfiinikohussa ryvettynyt matkailukohde tuo uutuuksia mm. akvaarioon ja Koiramäen eläinpuistoon. Uusi Hype-vuoristorata avautuu kesäkuussa.

Hype avataan 18. kesäkuuta. Kuva: Särkänniemi

Tampereen Särkänniemi avaa porttinsa vappuviikonloppuna. Huvipuisto lupaa kesäkaudelle mm. enemmän aukiolopäiviä, edullisemmat ennakkohinnat, artisteja ja kesällä avautuvan Hype-vuoristoradan.

Uutuuslaite Hype avautuu kesäkuussa, ja samalla otetaan käyttöön uudenlainen teema-alue Hype Square, kertoo Särkänniemi. Hype on lähes 50 metriä korkea vuoristorata, joka kiihtyy parhaimmillaan 100 kilometrin tuntinopeuteen. Se on Särkänniemen mittavin kokonaisinvestointi kautta aikojen.

Hypen alueelle avautuu nuorisolle suunnattu Hype Square -teema-alue peleineen ja myymälöineen. Rannassa on myös uusi kaksikerroksinen panoraamaterassi, kerrotaan tiedotteessa.

Kuva: Särkänniemi

Akvaarioon muuttaa hai

Ison uutuuslaitteen lisäksi huvipuisto on uudistanut mm. Koiramäen eläinpuistoa ja akvaariota.

Särkänniemeen muuttaa kesäksi hai, pienikokoinen bambuhai. Viime vuonna Särkänniemi oli paljon julkisuudessa, kun suljetun delfinaarion asukkaat lennätettiin Kreikkaan. Nyt entisen delfinaarion tiloissa toimii sisäliikuntapuisto.

Mauri Kunnaksen kirjoihin perustuvan Koiramäen eläinpuiston teemana on tänä kesänä meriseikkailu: Koiramäessä pääsee osallistumaan aarteenetsintään sekä ajamaan Merirosvolaivalla.

Planetaarion uusi elokuva on nimeltään Maasta maailmankaikkeuteen. Siinä tutustutaan aurinkokuntamme lukuisiin maailmoihin, Linnunradan ääriin ja vielä kauemmas maailmankaikkeuden muihin galakseihin.

Pitkin kesää huvipuistossa käy iso joukko esiintyjiä. Lauantain avajaisissa esiintyvät Arttu Wiskari sekä Mimi ja Kuku. Hypen avajaisissa taas viihdyttäjänä on Robin. Kesän konserttilavalle nousevat mm. Mikael Gabriel, Arttu Lindeman ja The Rasmus Lapsia varten lavalle marssivat esimerkiksi muumit, Katti Matikainen, Riesa-Pelle sekä Maltti ja Valtti.

Kuva: Petri Aaltonen / Yle

Lisää aukiolopäiviä

Särkänniemi on kesäkautena avoinna edellisvuotta enemmän. Toukokuun alun Särkänniemi on avoinna lauantaisin ja sunnuntaisin ja 16.toukokuuta alkaen joka päivä elokuun 27. päivään asti. Suurin vaikutus toukokuun lisäpäivillä on luokkaretkikauteen.

Myös lipputuotteiden hinnoittelu on uudistunut tänä vuonna, kertoo Särkänniemi. Särkänniemen verkkokaupassa on lanseerattu tänä keväänä hintalupaus: mitä aiemmin ostat, sitä edullisemmin huvittelet.

Särkänniemessä vierailee kesäisin noin 554 000 asiakasta.