Tapparan mestaruusjuhlat Tampereella lauantaina – Katso ja kuuntele suora lähetys Keskustorilta

Tappara voitti jo toisen kerran peräkkäin jääkiekon Suomen mestaruuden. Mestarit kutsuvat faninsa juhlimaan lauantaina. Yle välittää juhlahumun suorana netissä ja radiossa. Somessa tunniste on #kiitostappara.

suomenmestaruus
Tapparan mestaruusjuhlan yleisöä keväällä 2016
Tampereen Keskustorilla juhlittiin Tapparaa myös keväällä 2016.Jousia Lappi / Yle

Tappara voitti Kalpan jääkiekon SM-liigan finaalisarjassa. Nyt on aika kiittää faneja kannustuksesta.

Tapparan mestaruusjuhla järjestetään Tampereen Keskustorilla lauantaina 29.4.2017 kello 16-18. Lavalla nähdään mestarien lisäksi liuta yllätysartisteja. Tori muuttuu sinioranssiksi yleisömereksi, sillä paikalle odotetaan tuhansia faneja.

Yle välittää tunnelmat suorana Radio Suomen Tampereen taajuudella ja Yle Areenassa. Sekä radiolähetys että nettisuora ovat seurattavissa myös Suomen rajojen ulkopuolella. Sosiaalisessa mediassa käytössä on tunniste #kiitostappara.

Mestaruusjuhlan järjestävät Tampereen kaupunki ja Tappara yhteistyössä monien muiden tahtojen, kuten Yleisradion kanssa.

Liikenteeseen muutoksia juhlan takia

Mestaruusjuhla vaikuttaa Tampereen keskustan liikenteeseen. Osa kaduista suljetaan autoilta ja linja-autot kulkevat poikkeusreittejä. Oma auto kannattaa jättää kotiin ja tulla paikalle julkisella liikenteellä tai kävellen.

Ajoneuvoliikenteeltä suljetaan keskustassa kello 15-19 seuraavat alueet:

Hämeenkatu väliltä Hatanpään valtatie ja Näsilinnankatu, Kauppakatu väliltä Näsilinnankatu ja Aleksis Kivenkatu (Keskustori), Kirkkokatu väliltä Hallituskatu ja Keskustori, sekä Aleksis Kivenkatu väliltä Puutarhakatu ja Keskustori.

Keskustorin pysäköintipaikat ovat pois käytöstä koko lauantain ajan.

Tappara juhli mestaruutta myös viime keväänä. Voit valmistautua lauantaihin katsomalla koosteen kevään 2016 juhlista.

Artikkeliä täydennetty liikennejärjestelyjen osalta 28.4.2017 kello 15.49.