Miten käy Hanneksen? Kotikatu-faneille luvassa lisää herkkua – 2. kausi löytyy nyt Yle Areenasta

Kotikadun toiveuusinnat ovat kiinnostaneet nostalgian tai hyvän draaman nälkäistä kansaa. Sarjan ensimmäinen kausi keräsi Yle Areenassa yli 1,2 miljoonaa käynnistystä.

Yle Areena
Kotikatu.
Kotikadun toisen kauden 1. jakso: Mäkimaiden ja Luotoloiden uudet vaiheet. Sarjan ensimmäinen kausi jäi jännittävään kohtaan, kun Hannes Luotola sai tietään vaimonsa Karinin suhteesta toiseen mieheen.

Ylen pitkäaikaisen draamasarjan Kotikadun ystävillä on ilonpäivät.

Kotikadun toinen kausi julkaistiin Yle Areenaan torstaina. Tästä pääset sarjan pariin. Sarjan ensimmäinen kausi jäi varsin kiperään paikkaan, kun Hannes Luotola sai tietää vaimonsa Karinin suhteesta toiseen mieheen.

Kotikadun suosio on jatkunut Areenassa, jossa sarjan ensimmäisen kauden jaksoja on käynnistetty tammikuun jälkeen jo yli 1,2 miljoonaa kertaa.

Hyvästä draamasta kiinnostuneille on luvassa oivaa juhannuskatsomista, mikäli keskikesän juhla on kolea ja sateinen. Sarjan kolmas tuotantokausi julkaistaan Areenaan 22. kesäkuuta. Sarjaa tehtiin kaikkiaan 17 vuotta, joten herkkua tulee lisää tasaisin väliajoin.

Yle julkaisee yleisön eniten toivomia draamoja Areenassa. Yleisö sai viime vuonna äänestää, mitä Ylen vanhoja tv- ja radiosarjoja julkaistiin jouluksi.

Alkuvuotta Areenaan on julkaistu toivottua draamaa ja viihdettä, kuten Tankki täyteen, Velipuolikuu ja Tiina-sarja. Vielä tänä vuonna on tulossa muun muassa kaivatut Metsolat ja Rintamäkeläiset.

Lue myös: Kotikatu nyt Areenassa – Kysyimme neljältä sarjan näyttelijältä parasta muistoa