Satamanostureista tunnetun Mantsisen johtaja vaihtuu – Mia Mantsinen tarttuu ruoriin

Mia Mantsinen aloittaa liperiläisyrityksen Mantsisen johdossa heinäkuun alussa.

nosturit
Uusi toimitusjohtaja Mia Mantsinen, materiaalinkäsittelykoneyksikön liiketoimintajohtaja Tapio Pirinen ja väistyvä toimitusjohtaja Martti Toivanen.
Uusi toimitusjohtaja Mia Mantsinen, materiaalinkäsittelykoneyksikön liiketoimintajohtaja Tapio Pirinen ja väistyvä toimitusjohtaja Martti Toivanen.Mantsinen-konserni.

Mantsinen-yhtiön toimitusjohtaja vaihtuu. Satamanostureita Liperin Ylämyllyllä valmistavan yhtiön nykyinen toimitusjohtaja Martti Toivanen jättäytyy pois tehtävistään.

Toivanen kertoo yhtiön tiedotteessa (siirryt toiseen palveluun), että hänen on aika ottaa nyt aikaa itselleen ja perheelleen.

Heinäkuun alussa uutena toimitusjohtajana aloittaa Mia Mantsinen. Mia Mantsinen on työskennellyt konsernissa yli 10 vuotta muun muassa talousjohtajana sekä myynti- ja markkinointijohtajana. Viimeisimpänä hän on toiminut materiaalinkäsittelykoneiden liiketoimintajohtajana.

– Perheyrityksen johtoon siirtyminen on hieno kunnia ja iso vastuu. Yrityksellämme on jo yli 50 vuoden historia, minkä aikana olemme kehittäneet asiakkaidemme logistiikan tehokkuutta vuodesta toiseen, tuleva toimitusjohtaja Mia Mantsinen kertoo.

Mantsinen valmistaa muun muassa tiettävästi maailman suurimpia hydraulisia satamanostureita.