Birka Cruises suunnittelee jouluristeilyä Tukholmasta Lappiin

Ahvenanmaalainen Birka Cruises järjesti viime kesänä ensimmäisen Luulajan risteilynsä. Nyt yhtiö aikoo risteillä Suomen Lappiin jouluaatoksi.

Jouluristeilyt
Birka Princess -risteilyalus Tukholmassa
Birka Cruises risteilee Tukholman ja Maarianhaminan välillä. Ensi talvena yhtiö aikoo tehdä risteilyn Tukholmasta Kemiin ja Suomen Lappiin.Wikimedia / Jonas Bergsten

Laivayhtiö Birka Cruises haluaa järjestää jouluristeilyn Tukholmasta Kemiin. Yhtiö alkaa ottaa varauksia risteilylle kesäkuun lopussa.

Jouluristeilylle on määrä lähteä Tukholmasta 22. joulukuuta. Perillä Kemissä risteily olisi jouluaattona. Risteilyä kaupataan internetissä (siirryt toiseen palveluun) Santa Cruise -nimellä ja siihen kuuluu myös vierailu Rovaniemellä tapaamassa joulupukkia.

Birka Cruises järjesti viime vuoden kesällä ensimmäisen Pohjois-Ruotsiin suuntautuneen monipäiväisen risteilyn. Siitä tuli yleisömenestys ja uusi risteily Pohjois-Ruotsin satamiin on aikomus toteuttaa tänä kesänä.

Korjattu uutista 6.6.2017 kello 10:32 Kyseessä ei ole ruotsalainen laivayhtiö vaan ahvenanmaalainen eli suomalainen varustamo.