Hyppää sisältöön

Halla-aho: Sipilä ei suostunut tiukentamaan maahanmuuttopolitiikkaa

Jussi Halla-aho kertoo Facebookissa, ettei pääministeri Juha Sipilä suostunut nykyistä tiukemman maahanmuuttopolitiikan noudattamiseen.

Perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho poistui pääministerin virka-asunnolta Kesärannasta Helsingissä 12. kesäkuuta. Kuva: Antti Aimo-Koivisto / Lehtikuva

Perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho on kommentoinut pääministeri Juha Sipilän (kesk.) ja valtiovarainministeri Petteri Orpon (kok.) kanssa tänään maanantaina käymiään keskusteluita sosiaalisessa mediassa.

– Kävin aamulla hyvän ja asiallisen keskustelun pääministeri Sipilän ja ministeri Orpon kanssa hallitusyhteistyöstä. Tein selväksi, että nykyinen hallitusohjelma ja turvapaikkapoliittinen toimenpideohjelma riittävät perussuomalaisille, mutta edellytämme, että yhdessä sovitusta pidetään tarkasti kiinni, Halla-aho kirjoittaa Facebook-sivullaan (siirryt toiseen palveluun).

Halla-ahon mukaan Sipilä ei suostunut nykyistä tiukemman maahanmuuttopolitiikan noudattamiseen.

– Pääministeri ilmoitti hetki sitten, että maahanmuuttoa koskevien kirjausten nykyistä tarkempi noudattaminen ei ole mahdollista, ja ettei edellytyksiä hallitusyhteistyön jatkumiselle ole, Halla-aho kirjoittaa.

Halla-aho lupaa kertoa asiasta lisää huomenna tiistaina.