Finnish Sauna Festival Turku on peruttu – taustalla floppaus Helsingissä

Turun tapahtuma on peruttu, koska Helsingissä järjestetty Finnish Sauna Festival ei tavoittanut riittävästi yleisöä. Ostetut liput voi palauttaa netissä.

festivaalit
Turun linna
Jouni Koutonen / Yle

Finnish Sauna Festival Turku on peruttu.

Saunoihin ja niihin liittyviin oheistoimintoihin keskittyvä tapahtuma piti järjestää Turussa 15.–18. kesäkuuta Turun Linnanpuistossa.

Nelipäiväisellä festivaalilla oli tarkoitus esiintyä muun muassa Arttu Wiskari, Isac Elliot ja Agents.

Järjestäjän mukaan Helsingissä viime viikolla järjestetty Finnish Sauna Festival -tapahtuma ei kerännyt yleisöä odotetulla tavalla. Siksi Turun tapahtuma on päätetty perua. Peruuntumisesta kertoi ensimmäisenä Turkulainen (siirryt toiseen palveluun).

Tuottaja Sander Mosel on harmissaan siitä, että tapahtuma perutaan vain parin päivän varoitusajalla.

– Helsingin tapahtuma ei ollut kauhean onnistunut. Otimme siitä opiksemme ja katsoimme, että Turun ennakkomyynti oli niin huonoa, että ei ole järkeä lähteä tältä vuodelta tekemään tapahtumaa.

Mosel toteaa, että jo ostetuista lipuista hyvitetään rahat takaisin. Tapahtumaan ostetut pääsyliput voi palauttaa verkossa täältä (siirryt toiseen palveluun).

Finnish Sauna Festivalin järjestäjä lupaa, että Jyväskylään elokuuksi kaavailtu tapahtuma aiotaan järjestää Turun tapahtuman peruuntumisesta huolimatta.