1. yle.fi
  2. Uutiset

Hukkumisepäily Rymättylässä varjosti muuten maltillista juhannusta

Juhannuksen surullisin tapaus Turun seudulla oli Rymättylässä sattunut onnettomuus. Miehen epäillään hukkuneen Röölan alueella.

juhannus
Auringonlasku järven rannalla.
Arja Lento / Yle

Juhannus Varsinais-Suomessa oli rikospoliisin näkökulmasta melko rauhallinen. Ikävin onnettomuus sattui Rymättylän Röölässä, missä veneestä pudonnutta henkilöä ei meripelastuksen etsintätehtävässä kyetty löytämään. Poliisi jatkaa etsintää kadonneen henkilön etsintänä.

Merellä juhannus oli tavallista kesäviikonloppua kiireisempi. Haaviin tarttui ruorijuoppoja ja vesiliikennejuopumusepäilyjä kirjattiin 35. Sakkolappuja kirjoitettin reilut parikymmentä. Lisäksi jaettiin vino pino kirjallisia huomautuksia pienemmistä puutteista.

Kaasujalka tuntui olevan juhannusliikenteessä painava eikä maanteilläkään maltettu ajella selvinpäin. Ajokortteja kerättiin poliisin haltuun erityisesti nuorilta kuljettajilta.

Nyrkit heiluivat lähinnä miesten kesken niin Pöytyällä, Loimaalla, Koski TL:ssä ja Salossa. Poliisi kirjasi rikosilmoituksia myös muutamista lähinnä autoihin ja rappukäytävän laseihin kohdistuneista vahingonteoista.

Kaarinassa murtauduttiin huoltoasemalle, Salossa kodinkoneliikkeeseen.

Lue seuraavaksi