Itä-Länsi-tapahtuman ennakkolipunmyynti sujunut yli odotusten

Kaikki katoksen alla olevat numeroidut paikat miesten otteluun on myyty ennakkoon.

Etelä-Karjala
Yleisö
Ukonniemen stadionin katsomossa Imatralla koetaan tulevana viikonloppuna pesäpalloilun huippuhetkiä.Pyry Sarkiola / Yle

Pesäpalloviikonloppua Imatralle suunnittelevien kannattaa pitää kiirettä, sillä Itä-Länsi-ottelujen pääsyliput menevät kuin kuumille kiville.

Sunnuntaina pelattavaan miesten otteluun on enää saatavilla numeroimattomia paikkoja. Kaikki katetut ja numeroidut istumapaikat myytiin loppuun jo pari viikkoa sitten.

Pääottelun yli 3 000 ennakkoon myytyä lippua on tapahtuman taloudesta ja markkinoinnista vastaavan Juha Tikkasen mukaan huikea luku.

– Olen ollut järjestämässä yli kymmentä Itä-Länsi-tapahtumaa, ja niiden joukossa Imatra on myynyt ennakkoon toiseksi parhaiten, kertoo Tikkanen.

Hän on varma, että Ukonniemen stadionin katsomon noin 5 000 istumapaikkaa täyttyvät, ja että seisomapaikoillekin riittää tulijoita.

Lauantaina pelattavaan naisten Itä-Länsi-otteluun on myyty ennakkoon yli 2 000 pääsylippua. Ennakkomyynnin perusteella voidaan Tikkasen mukaan odottaa, että naisten ottelun yleisömäärä ylittää 3 000 katsojan maagisen rajan.

Imatralle on tulossa pesäpallon ystäviä eri puolilta Suomea.

– Monet varmaan haluavat lomailla samalla. Tarjollahan on upea Saimaan luonto yhdistettynä korkeatasoiseen pesäpalloon, sanoo Tikkanen.