Poliisi vahvistaa: Yli 10 vangittu pillerikauppatutkinnassa

Poliisi on kertonut takavarikoineensa suuria määriä Rivotril-lääketabletteja Helsingissä. Yle on uutisoinut asiasta viime päivinä.

huumausainerikokset
Poliisin takavarikoimia Rivotril-tabletteja.
Helsingin poliisi on takavarikoinut isoja määriä Rivotril-lääketabletteja.Helsingin poliisi

Helsingin poliisi vahvistaa, että pillerikauppaan liittyvän rikostutkinnan yhteydessä on vangittuna tällä hetkellä jo yli kymmenen ihmistä. Poliisi kertoo asiasta tiedotteessaan (siirryt toiseen palveluun).

Tapauksen esitutkinnassa selvitetään poliisin mukaan laittomien lääkeaineiden myynti- ja maahantuontikanavat. Poliisi on aiemmin kertonut (siirryt toiseen palveluun) takavarikoineensa kevään aikana suuria määriä Rivotril-lääketabletteja Helsingissä ja että kolmessa rikosasiassa olisi yhteensä kymmenen henkeä tutkintavankeudessa.

Yle on uutisoinut kirkkaassa päivänvalossa käytävästä pillerikaupasta viime päivinä. Ylen tietojen mukaan asiassa on vangittuna noin 20 Romanian kansalaista. Eilen maanantaina Helsingin poliisi kuitenkin kiisti Ylen tiedon, mutta kieltäytyi kommentoimasta sitä, kuinka paljon vangittuja tällä hetkellä on.

Nyt poliisi sanoo, että vangittuna on yli kymmenen ja todennäköistä on, että epäiltyjen ja vangittujen määrä lisääntyy vielä esitutkinnan aikana. Poliisin mukaan esitutkinta valmistunee syyskuun aikana ja asiasta tiedotetaan seuraavan kerran vasta sen valmistuttua.