Gangnam Style sai väistyä katsotuimman Youtube-videon paikalta – uusi kuningas on Wiz Khalifa

Wiz Khalifan See You Again -balladia on katsottu Youtubessa lähes kolme miljardia kertaa. Mies nähdään Suomessa elokuussa.

Wiz Khalifa
Wiz Khalifa.
Wiz Khalifa.AOP

Viisi vuotta siihen meni, mutta nyt se on totta. Yhdysvaltalainen rap-artisti Wiz Khalifa pyyhkäisi eteläkorealaisen Psyn Gangnam Style -megahitin ohi katsotuimpana Youtube-videona. Asiasta kertoi muun muassa brittiläinen The Guardian (siirryt toiseen palveluun) -lehti.

Wiz Khalifan ja Charlie Puthin yhdessä esittämä balladi See you Again on katsottu tätä kirjoitettaessa noin 2,9 miljardia kertaa, Gangnam Stylea puolestaan noin 6,5 miljoonaa kertaa vähemmän. See You Again -videon voi katsoa täältä (siirryt toiseen palveluun).

Khalifan ja Puthin hitiksi noussut kappale on vuonna 2015 syntynyt tunteellinen laulu, joka kunnioittaa Fast and Furious -toimintaelokuvien tähden, näyttelijä Paul Walkerin muistoa. Walker kuoli auto-onnettomuudessa vuonna 2013. BBC:n mukaan (siirryt toiseen palveluun) See You Again onkin yksi suosituimmista hautajaiskappaleista Britanniassa.

Yhdysvaltalainen Wiz Khalifa on 29-vuotias rap-artisti, joka on keikkaillut Suomessa muun muassa Ruisrockissa 2014 ja Blockfestissa 2015. Elokuussa hänet nähdään jälleen Tampereen Blockfestissä. Khalifan muita hittejä ovat Black and Yellow ja We Dem Boyz.