Samassa veneessä hakee ratkaisuja Porissa – tulilla työmarkkinatilanne ja sukupuoliroolit kouluissa

Yle Ikkunan vieraina ovat perjantaina SAK:n Jarkko Eloranta, EK:n johtaja Ilkka Oksala, kirjailija Tommi Kinnunen ja kasvatuspsykologian apulaisprofessori Niina Junttila.

Kuvakollaasissa vasemmalta lukien kirjailija Tommi Kinnunen, Turun yliopiston kasvatustieteen apulaisprofessori Niina Junttila, EK:n johtaja Ilkka Oksala ja SAK:n puheenjohtaja Jarkko Eloranta. Kuva: Yle, Tammi ja AOP

Yle Uutisten mielipidepalvelu Ikkuna käy perjantaina Porin SuomiAreenassa kysymässä asiantuntijoilta ratkaisuja ajankohtaisiin haasteisiin.

Napakat kahdenkeskiset Samassa veneessä -keskustelut käydään Ylen teltalla Kansalaistorilla klo 14.00 ja 15.00.

Ensimmäinen pari veneessä klo 14.00 ovat SAK:n puheenjohtaja Jarkko Eloranta ja EK:n johtaja Ilkka Oksala aiheinaan työmarkkinoiden ja työelämän tämän hetken polttavimmat kysymykset.

Toisessa keskustelussa klo 15.00 veneeseen kömpivät kirjailija, opettaja Tommi Kinnunen ja Turun Yliopiston kasvatuspsykologian apulaisprofessori, tietokirjailija **Niina Junttila. **He kartoittavat sitä, miten sukupuoliroolit vaikuttavat koululaisten elämään ja missä kohtaa niin paljon, että asialle olisi hyvä tehdä jotain.

Videot keskusteluista julkaistaan myöhemmin Ylen nettisivuilla.

Löytyykö ratkaisuja? Sitä ei tiedä ennen kuin kysyy.