Moskovan TsSKA harjoittelee Rovaniemellä

Venäläinen KHL-joukkue on Lapissa kahden viikon harjoitusleirillä.

PFK TsSKA Moskova
HPK ja Moskovan TsSKA pelaavat Rovaniemen Lappi Areenalla
HPK ja Moskovan TsSKA kohtasivat Rovaniemellä elokuussa 2014Santasport

Moskovan TsSKA:n KHL-joukkue leireilee jo neljännen kerran peräkkäin Rovaniemellä. TsSKA saapui Rovaniemelle maanantaina, ja joukkue harjoittelee Rovaniemellä kaksi viikkoa.

Venäläisjoukkue käyttää harjoituksissaan Santasportin Lapin Urheiluopiston ja Lappi Areenan tiloja ympäristöineen. Leirin järjestelyistä vastaa rovaniemeläinen jääkiekkojoukkue RoKi. Joukkueen harjoitukset ovat yleisölle avoimia. (siirryt toiseen palveluun)

Joukkueen vahvuudessa Rovaniemellä on noin 50 henkilöä. Harjoitusten lisäksi ohjelmaan sisältyy kaksi vapaapäivää, jotka pelaajat ja joukkueenjohto viettävät kalastuksen, golfin, saunomisen ja muiden aktiviteettien parissa.

Rokin mukaan RoKin päävalmentaja Petri Karjalainen on valmentanut sekä TsSKA:n valmentajaa Dmitri Yuskevichia Kärpissä että GM Sergei Fedorovia Magnitogorskissa ja toiminut myös Yuskevichin kanssa samassa valmennustiimissä Sibirissä.

TsSKA voitti päättyneellä kaudella KHL:n runkosarjan jo kolmannen kerran peräkkäin. Lokomotiv Jaroslav pudotti moskovalaiset kuitenkin jatkosta pudotuspelien toisella kierroksella.