Beyoncé esitteli kaksosensa maailmalle – Instagram-kuva kerää miljoonia tykkäyksiä

Pop-artisti Beyoncé julkaisi kuvan kuukauden ikäisistä kaksosistaan. Helmikuussa julkaistu kuva odottavasta Beyoncésta on Instagramin tykätyin.

viihde
Beyonce ja vauvat
Kuvakaappaus Beyoncén Instagram-tililtä, jossa hän julkaisi ensimmäisen kuvan kaksosistaan 14. heinäkuuta.Instagram

Poptähti Beyoncé jakoi Instagram-tilillään kuvan, jossa hän esittelee kaksosensa ensimmäistä kertaa julkisesti.

Kuvateksti "Sir Carter and Rumi 1 month today." paljastaa, että kaksoset syntyivät tasan kuukausi sitten. Poikavauva on nimeltään Sir Carter ja tyttö Rumi.

BBC:n (siirryt toiseen palveluun) mukaan nimet olivat jo tiedossa, koska Beyoncé Knowles-Carter ja hänen miehensä räppäri Jay-Z lanseerasivat kesäkuun alussa tavaramerkit nimille Rumi Carter sekä Sir Carter.

35-vuotias poptähti julkaisi ensimmäisen kuvan kaksosistaan yli 100 miljoonalle Instagram-seuraajalleen Suomen aikaan perjantaiaamuna. Parissa tunnissa kuva on kerännyt jo yli kolme miljoonaa tykkäystä.

Beyoncélla ja Jay-Z:lla on entuudestaan jo yksi lapsi, viisivuotias Blue Ivy. Beyoncén julkaisema kuva kaksosista on tyyliltään hyvin samanlainen kuin artistin helmikuun alussa lisäämä kuva, jossa hän ilmoitti olevansa raskaana.

Kuvassa hän on myös puutarhassa kukkaseinän edessä, paljain jaloin, huntu päässään – kuin pyhimys. Odotuskuva on tällä hetkellä yli 11 miljoonalla tykkäyksellään Instagram-kuvapalvelun tykätyin.

Maailmalla on innokkaasti odotettu tietoa vastasyntyneistä kaksosista.

Amerikkalaiset mediat raportoivat jo lähes kuukausi sitten Beyoncén ja Jay-Z:n perheenlisäyksestä, kertoo BBC. Artistipariskunta ei kuitenkaan varmistanut tietoa ennen kuin vasta nyt Beyoncén Instagram-tilillä.