PS Kemi käynnistää osakeannin toimintansa rahoittamiseksi

Yhden B-osakkeen arvo on 50 euroa. Kaikkiaan osakkeita tarjotaan merkittäväksi enintään 7571 kappaletta.

Palloseura Kemi Kings
PS Kemin logo
PS Kemi

Jalkapalloseura PS Kemin omistajayhtiö käynnistää osakeannin. Yhtiö kertoo tiedotteessaan, että yhtiö tarvitsee toimintansa kehittämiseksi lisäpääomaa.

Yhtiökokous on päättänyt tarjota maksullisessa osakeannissa merkittäväksi yhtiön nimellisarvottomia B-osakkeita, joita on reilut 7500 kappaletta. Osakkeen hinta on 50 euroa.

Merkintäaika päättyy, kun kaikki osakkeet on merkitty, kuitenkin viimeistään vuodenvaihteessa. Osakkeita on mahdollista merkitä myös verkkokaupassa.

B-sarjan osakkeilla on yhtiökokouksessa yksi ääni yhtä osaketta kohden. A-sarjan osakkeilla äänimäärä yhtiökokouksessa puolestaan on 50 ääntä osaketta kohden. Merkinnän alkaessa yhtiön nykyisten osakkeenomistajien hallinnassa on yhteensä 200 A-sarjan osaketta ja 1429 B-sarjan osaketta.

PS Kemi Oy:n yhtiöjärjestyksen mukaan yhtiökokouksessa äänivaltaisia ovat ainoastaan ne osakkeenomistajat, jotka on merkitty osakeluetteloon.

Äänestyksessä osakkaalla on yksi ääni kutakin osaketta kohti kuitenkin niin, ettei kukaan osakas saa käyttää enempää kuin 25 ääntä. Äänirajoitus koskee vain B-osakkeita.