1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. Flow Festival

Flow Festivalin perjantain esiintyjä Beth Ditto sairastui – keikka peruttu

Yhdysvaltalaislaulajaa ei nähdäkään tänä vuonna Helsingin Suvilahdessa.

Yhdysvaltalaisen laulaja-lauluntekijä Beth Ditton oli tarkoitus esiintyä Flow Festivalin ensimmäisenä päivänä päälavalla. Päivää ennen keikkaa ilmoitettiin, että esiintyminen on jouduttu perumaan äkillisen sairastumisen vuoksi. Kuva: Laurent Gillieron / EPA

Perjantaina alkaa Flow Festival Helsingin Suvilahdessa, ja aikatauluun (siirryt toiseen palveluun) on tullut joitakin muutoksia ensimmäisen päivän osalta.

Beth Ditto ilmoitti torstaina, ettei pääsekään esiintymään Flow Festivaliin. Hänen oli tarkoitus esiintyä päälavalla hieman kello kahdeksan jälkeen illalla, mutta näin ei tule tapahtumaan – syynä on äkillinen sairastuminen. Ditto pahoitteli torstaina Facebookissa (siirryt toiseen palveluun), että joutuu perumaan esiintymisensä lääkärin määräyksestä. Keikka olisi ollut Ditton ensimmäinen Suomessa.

– Harmillisesti Beth Ditto joutuu perumaan Flow Festivalin keikkansa perjantaina äkillisen sairastumisen vuoksi. Toivomme Bethille pikaista paranemista ja toivottavasti näemme hänet Suomessa keikalla pian! Flow Festival ilmoitti Facebookissa (siirryt toiseen palveluun).

Tämän lisäksi festivaalijärjestäjä ilmoitti, että Ditton sijaan päälavalla esiintyy perjantaina kahdeksan jälkeen illalla Young Thug. Festivaalijärjestäjä ilmoitti myös, että Reino Nordin on lisätty ohjelmaan.

Sisältöä ei voida näyttää

Ylen palveluissa voidaan näyttää sosiaalisessa mediassa julkaistuja sisältöjä. Tarkista evästeasetuksesi, jos haluat säätää sisältöjen näkymistä Ylen palveluissa. Tarkistamalla evästeasetuksesi voit vaikuttaa näkemääsi sisältöön sivuillamme.

Katso sisältö Twitterissä