Poliisi ei epäile Lieksassa menehtyneen pariskunnan tapauksessa enää henkirikosta

Poliisin mukaan Lieksan Jongunjoella sijaitsevasta yksityisasunnosta löytyneen 37-vuotiaan naisen kuolemaan ei liity rikosta.

Lieksa
Suomen kartta.
Yle Uutisgrafiikka

Lieksan Jongunjoella kahden ihmisen kuolemaan liittyvä poliisitutkinta on edennyt. Poliisi jatkaa tapausten tutkintaa kuolemansyyn selvittämisenä.

Jongunjoella sijaitsevassa yksityisasunnossa asuneet 37-vuotias nainen ja 43-vuotias mies menehtyivät elokuun alussa. Jongunjoelle kaksi viikkoa sitten lauantai-iltana hälytetyt poliisit löysivät asunnosta naisen menehtyneenä. Asunnolla ollut mies kuoli matkalla sairaalaan.

Naisen kuolemaa tutkittiin alkuvaiheessa henkirikoksena, koska naisessa todetut vammat viittasivat ulkopuoliseen väkivaltaan. Tutkinnassa on nyt edetty ja tällä hetkellä voidaan poliisin mukaan yksiselitteisesti todeta, ettei naisen kuolemaan liity rikosta.

Poliisi on tutkinnan aikana kuulustellut ja puhuttanut pariskunnan lähipiiriä. Pariskunnalle on suoritettu oikeuslääketieteellinen ruumiinavaus. Lisäksi tutkinnassa on analysoitu tapahtumapaikkatutkinnassa saatuja tietoja ja pyydetty useita lausuntoja keskusrikospoliisin rikosteknisestä laboratoriosta, kerrotaan poliisista.

Poliisin mukaan asunnossa ei ole ollut tapahtumahetkellä muita henkilöitä.