Kauppa ryöstettiin puukolla uhaten Seinäjoella – poliisi toivoo silminnäkijähavaintoja

Ryöstäjä sai Pohjan kaupunginosassa sijaitsevasta Aulin kaupasta saaliikseen rahaa. Maanantai-iltana tapahtuneesta teosta toivotaan havaintoja Pohjanmaan poliisille.

ryöstö
Pohjan kaupunginosassa Seinäjoella sijaitseva Aulin kauppa ryöstettiin maanantai-iltana 21.8.2017.
Pohjan kaupunginosassa Seinäjoella sijaitseva Aulin kauppa ryöstettiin maanantai-iltana 21.8.2017.Hanne Leiwo/Yle

Maanantai-iltana (21.8.) noin kello 18.15 Pohjanmaan poliisi sai ilmoituksen Seinäjoella Pohjan kaupunginosassa sijaitsevaan Aulin kauppaan kohdistuneesta ryöstöstä.

Poliisin mukaan mustiin verryttelyhousuihin, harmaaseen huppariin ja valkoisiin lenkkareihin pukeutunut nuorehko mies oli puukolla uhkaamalla saanut kaupasta rahaa.

– Kun poliisi paikalle meni, tekijä oli poistunut paikalta ja selvisi, että hän oli puukolla uhkaamalla saanut kaupasta pienen summan rahaa, sanoo rikoskomisario Harri Teivaanmäki Pohjanmaan poliisista.

Poliisista kerrotaan, että mies oli teon jälkeen poistunut osoitteen Joukahaisensola 1:n sisäpihalle. Pohjanmaan poliisi ei tavoittanut illan tai yön aikana tekijää etsinnöistä huolimatta.

– Kaikki esitutkintatoimenpiteet tähtävät siihen, että tekijä saadaan kiinni, mutta ei vielä ole tavoitettu tätä henkilöä. Kyllä meillä epäiltykin on olemassa, mutta katsotaan, miten asiat etenee, Teivaanmäki sanoo.

Poliisi tutkii tekoa törkeänä ryöstönä. Kukaan ei loukkaantunut teon aikana.

Poliisi pyytää ilmoittamaan havainnot tekijästä ja tapahtumista Pohjanmaan poliisilaitoksen tilannekeskukseen puh. 0295 440513.