Clintonien tytär puolustaa Trumpin poikaa: Jättäkää Barron rauhaan

Konservatiivinen The Daily Caller lehti nostatti vastalauseryöpyn arvostelemalla presidentin pojan pukeutumistyyliä.

Donald Trumpin perhe
Barron, Trump kävelemässä sunnuntaina vanhempiensa kanssa Valkoiseen taloon.
Barron, Trump kävelemässä sunnuntaina vanhempiensa kanssa Valkoiseen taloon.Jim Lo Scalzo / EPA

Yhdysvaltain entisen demokraattipresidentin Bill Clintonin ja Hillary Clintonin tytär Chelsea on puolustanut presidentti Donald Trumpin poikaa Barronia konservatiivisen Daily Caller -lehden esittämää arvostelua vastaan, kertovat muun muassa The Washington Post (siirryt toiseen palveluun) -lehti ja uutiskanava CNN (siirryt toiseen palveluun).

The Daily Caller arvosteli (siirryt toiseen palveluun) artikkelissaan 11-vuotiaan Barron Trumpin pukeutumista, kun tämä tuli sunnuntaina vanhempiensa kanssa presidentin Air Force One -lentokoneesta.

– Barron Trumpin on aika alkaa pukeutua kuten olisi Valkoisessa talossa, kehotti lehti. Sen mukaan shortsheihin ja t-paitaan pukeutunut Barron näytti siltä kuin olisi ollut menossa elokuviin.

Artikkeli johti vastalauseryöppyyn Twitterissä.

– On korkea aika, että media ja kaikki muutkin jättävät Barron Trumpin rauhaan ja antavat hänen elää normaalin lapsuuden, jonka hän ansaitsee, tviittasi Chelsea Clinton, joka on puolustanut Barron Trumpia aiemminkin.

– Hei Ford Springer (The Daily Callerin jutun kirjoittaja), miksi välität siitä, mitä 11-vuotiaalla pojalla on yllään? Miksi se kuuluu sinulle?, kyselee puolestaan New York Magazinelle, Mother Jonesille ja Huffington Postille kirjoittava toimittaja Yashar Ali.

– Tai me voisimme antaa Barron Trumpin nauttia lapsuudestaan tavalla, jota hän ja hänen vanhempansa pitävät sopivana, kommentoi Politico-lehden toimittaja Ben Schreckinger The Daily Callerin juttua.

– Daily Caller parjasi 11-vuotiasta Barron Trumpia ja nyt täytyy olla samaa mieltä Chelsea Clintonin kanssa! Se ei ole oikein!, sanoo puolestaan konservatiiveja usein tukevan uutiskanava Foxin Todd Starnes.

– Ihanko totta? Arvostelemmeko me Barron Trumpin vaatetusta?, ihmettelee Christa.

Casey Murphy puolestaan ilmoittautuu Barron Trumpin tyylin tukijaksi.

– Hänen t-paitakokoelmansa on fantastinen, Murphy tviittaa.