Ylen erikoislähetys Niinistön ja Trumpin tapaamisesta – seuraa suorana Areenasta ja TV1:stä

Presidenttien tapaamista arvioidaan myös huomenna tiistaina Ylellä tv:ssä, radiossa ja verkossa.

presidentit
Donald Trump ja Sauli Niinistö tapasivat Valkoisessa talossa maanantaina.
Presidentti Niinistö tapaa Valkoisessa talossa presidentti Donald Trumpin. Erikoislähetys alkaa kello 23.15.

Ylen erikoislähetys presidentti Sauli Niinistön vierailusta Valkoisessa talossa alkaa tänään maanantaina kello 23.15. Yle näyttää Niinistön ja Yhdysvaltain presidentin Donald Trumpin lehdistötilaisuuden suorana. Lähetystä voi seurata Yle Areenasta ja TV1:stä.

Studiossa Matti Röngän vieraana on Ulkopoliittisen instituutin tutkija Charly Salonius-Pasternak. Lähetys kestää arviolta noin kello 23.50 saakka.

TV1:n lähetyksessä lehdistötilaisuus lähetetään suomeksi tulkattuna. Lähetyksen voi kuunnella myös alkuperäiskielellä englanniksi vaihtamalla kielen tv:n asetuksista. Areenan lähetys on tulkkaamaton.

Lisää arvioita tiistaina aamulla

Lehdistötilaisuutta ja presidenttien keskustelua arvioidaan myös huomenna tiistaina Ylellä tv:ssä, radiossa ja verkossa. Ulkoministeri Timo Soini Sinisestä eduskuntaryhmästä on luvannut kommentoida vierailua Ylelle aamulla. Ylen aamu-tv:ssä ovat vieraana Ulkopoliittisen insituutin ohjelmajohtaja Mika Aaltola ja Atlantti-seuran pääsihteeri Terhi Suominen.

Yle Radio 1:n Ykkösaamussa lehdistötilaisuutta arvioivat Suomen Washingtonin-suurlähettiläänä työskennellyt Jukka Valtasaari, ulkoasiainvaliokunnan puheenjohtaja Matti Vanhanen (kesk.) sekä Eurooppa-tutkimuksen verkoston tutkimusjohtaja Juhana Aunesluoma Helsingin yliopistosta.

Ylen erikoislähetys presidenttien tapaamisesta näytetään uudelleen tiistaina aamupäivällä TV1-kanavalla tekstitettynä.

Lue myös:

Terveisiä Suomesta Trumpille: "Rauhoitu ja vihaa vähemmän"

Suomen presidentin vierailu ällistyttää Washingtonissa: ”Kukaan ei näytä tietävän miksi Niinistö sai kutsun, mutta myönteinen tunnustus Suomelle”

Trump matkustaa Texasiin tiistaina – tapaa Niinistön jo tänään