RKP:ltä kahdentoista kohdan ohjelma heikoimmassa asemassa olevien auttamiseksi

Hädässä olevan ihmisen auttaminen ei koskaan saa olla väärin, RKP sanoo ohjelmassaan.

syrjäytyminen
Stefan Wallin, Anna-Maja Henriksson ja Mats Löfström.
RKP pitää kesäkokoustaan Silverskärissä Ahvennanmaalla. Kuvassa Stefan Wallin, Anna-Maja Henriksson ja Mats Löfström.Stefan Öhberg / Lehtikuva

RKP julkaisi tänään kesäkokouksessaan kahdentoista kohdan ohjelman, jolla se helpottaisi kaikkein heikoimmassa asemassa olevien tilannetta.

Puolueen puheenjohtaja Anna-Maja Henriksson sanoo tiedotteessa, että yhteiskunnan jakautuminen täytyy pysäyttää.

– Tämä turvapaketti parantaisi kansanterveyttä ja työllisyyttä sekä turvallisuutta. Samalla yhteiskunnan kustannukset laskevat, kun ihmiset voivat paremmin, Henriksson sanoo.

Paketin avulla RKP haluaa esimerkiksi parantaa poikien ja nuorten miesten tilannetta, sanoo puolueen eduskuntaryhmän puheenjohtaja Stefan Wallin. Wallin huomauttaa tiedotteessa, että poikien ja nuorten miesten syrjäytyminen on suuri ongelma Suomessa.

– Meidän on paremmin kyettävä tunnistamaan ne, jotka tarvitsevat tukea. Kukaan ei saa pudota väliin, haluamme kaikki mukaan.

Kahdentoista kohdan luettelossa (siirryt toiseen palveluun) mainitaan muun muassa edullisempi asuminen, yksinhuoltajien aseman parantaminen, opiskelijoiden toimeentulon turvaaminen sekä paperittomien ihmisten tilanteen auttaminen.