Poptähti Beyoncé lähtee auttamaan Harvey-myrskyn uhreja

Useat julkisuuden henkilöt ovat ilmoittaneet osallistuvansa rahallisesti avustustoimiin

Ulkomaat
Yhdysvaltalainen pop-tähti Beyoncé.
David Maxwell / EPA

Houstonista kotoisin oleva poptähti Beyoncé on ilmoittanut osallistuvansa Harvey-myrskyn uhrien avustamiseen säätiönsä BeyGOODin kautta.

– Kotikaupunkini Houston on ajatuksissani ja rukoilen jatkuvasti uhrien ja niiden pelastajien puolesta, jotka ovat rohjenneet tekemään niin paljon auttaakseen muita, laulaja sanoi maanantaina houstonilaisellle Chron-sivustolle (siirryt toiseen palveluun).

Beyoncé kertoi työskentelevänsä tiiviisti omistamansa BeyGOOD-säätiön työntekijöiden sekä paikallisen pappinsa kanssa, jotta he pian saisivat päätettyä avustussuunnitelman sisällöstä.

BeyGOOD perustettiin vuonna 2013 ja se tekee yhteistyötä useiden maailmanlaajuisesti toimivien hyväntekeväisyysjärjestöjen kanssa. Säätiö on auttanut aikaisemmin työttömiä työllistymään ja tarjonnut majoitusta, terapiaa, vaatteita, ruokaa ja lääkinnällistä apua tarvitseville.

Beyoncé lisäsi sunnuntaina Instagram-tililleen mustavalkoisen kuvan, jossa hän pitää kädessään Texasin lippua. Kuvan päälle oli kirjoitettu "Texas, olet rukouksissani". Se sai päivässä yli miljoona tykkäystä.

Osa artikkelin sisällöstä ei ole välttämättä saavutettavissa esimerkiksi ruudunlukuohjelmalla.

Myös muut julkisuuden henkilöt ovat luvanneet rahallista apua Harvey-myrskyn uhreille.

Kahdeksan vuotta Houstonissa asunut kanadalainen raptaiteilija Drake on sanonut tukevansa paikalllisia avustusjärjestöjä luonnonkatastrofin keskellä. Samoin koomikko-näyttelijä Kevin Hart on lahjoittanut 25 000 dollaria pelastustoimiin ja kehottanut varakkaita tuttujaan tekemään samoin.

Osa artikkelin sisällöstä ei ole välttämättä saavutettavissa esimerkiksi ruudunlukuohjelmalla.