Finnair laajentaa Aasian reittivalikoimaa – aloittaa ensi keväänä suorat lennot Kiinan Nanjingiin

Yhtiö ryhtyy lentämään ensi kesänä myös Portugalin Lissaboniin ja Saksan Stuttgartiin.

Finnair
Lentokonetta tankataan Helsinki-Vantaan lentoasemalla.
Mikko Koski / Yle

Lentoyhtiö Finnair laajentaa jälleen Aasian-reittiverkostoaan. Yhtiö kertoo (siirryt toiseen palveluun) aloittavansa suorat lennot Itä-Kiinan Nanjingiin ensi toukokuussa.

Nanjingista tulee näin Finnairin seitsemäs kohde Kiinassa, sillä lentoyhtiöllä on reitit myös Pekingiin, Hongkongiin, Shanghaihin, Xianiin, Chongqingiin ja Guangzhouhun.

–  Kiinan strategiamme kantaa hedelmää, ja se näkyy selvästi myös Suomen kasvaneissa kiinalaisten matkailijoiden määrässä, Finnairin kaupallinen johtaja Juha Järvinen sanoo tiedotteessa.

Järvisen mukaan yhtiön kapasiteetti tulee kasvamaan kokonaisuudessaan noin 14 prosenttia kesäkaudella 2018.

Finnair aloittaa suorat lennot ensi kesänä myös Portugalin Lissaboniin ja Saksan Stuttgartiin. Lissaboniin lentoja lähtee kolmesti viikossa ja Stuttgartiin kerran päivässä.

Lisäksi lentoyhtiö lisää kesäkauden vuoroja suosittuihin kohteisiin, kuten esimerkiksi Tokioon, Chicagoon, San Franciscoon, Bangkokiin ja Delhiin.

Yhtiön viestinnästä kerrotaan, että kesäreittien kasvattamisen yhteydessä ei juuri luovuta vanhoista kohteista, paitsi Miamin reitti muutetaan talvikohteeksi.