Tuhoutuneita hotelleja ja taloja, lunastuskuntoisia autoja: Tällaista jälkeä Irma jätti jälkeensä – Video

Kokosimme kaksiminuuttisen videon Irma-myrskyn jättämistä jäljistä Karibian eri saarilla paikallisten asukkaiden silmin nähtynä.

Hurrikaani Irma
Uutisvideot: Tällaista jälkeä Irma jätti jälkeensä
Uutisvideot: Tällaista jälkeä Irma jätti jälkeensä

– Täytyy mennä auttamaan, olohuone alkaa täyttyä tulvavedellä, toteaa tuntemattomaksi jäänyt naisääni Reutersin julkaisemalla amatöörivideolla.

Se on kuvattu St.Thomasin saarella Karibialla. Videolla näkyy, kuinka tuuli repii kattoa irti vajasta uhaten vaurioittaa lähistön ajoneuvoja.

Toisella videolla hotelliasukas kuvaa näkymää alas ylhäältä parvekkeeltaan. Hotellin piha-alue on kuin hävityksen jäljiltä, suurelta osin tulvaveden vallassa. Lentokenttäkin näkyy vaurioituneen pahoin, naisääni toteaa videolla.

Niin ikään amatöörivideo Sint Maartenin saarelta paljastaa, kuinka pahoja vaurioita moni saaren hotelli on kärsinyt Irman jäljiltä. Esimerkiksi Mercure-hotellissa ei näytä ehjää kohtaa löytyvän.

Samanlainen tilanne näyttää olevan naapurustossa.

Parkkipaikoilla ei yksikään auto näytä säästyneen Irmalta. Osa autoista makaa sikin sokin parkkialueella pitkin pituuttaan kyljet sen näköisinä, että myrsky on ottanut ne hetkeksi väkeviin kouriinsa ja sinkoillut niitä sinne tänne tahtonsa mukaan.

Hävitys on suuri ja aineelliset tuhot valtavia.

Lähde: Reuters

Lisää aiheesta:

Irma-myrsky heikkeni hieman – Mutta perässä seuraava Jose vahvistui luokkaan 4

Video myrskyn keskeltä: Hurrikaani Irma ruoski Neitsytsaaria