1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. Netflix

Netflix-hitti Narcosin kuvauspaikkojen etsijä ammuttu Meksikossa

Netflixin Narcos-sarjalle kuvauspaikkoja etsineen Carlos Muñoz Portalin ruumis löydettiin hänen autostaan syrjäiseltä alueelta Méxicon pohjoispuolelta.

Netflix
Maisemaa pohjois-Meksikossa.
Chico Sanchez / AOP

Carlos Muñoz Portal, 37, on löydetty kuolleena alueelta, jossa hän etsi kuvauspaikkoja Netflixin suosikkisarjalle Narcos. Kuvauspaikkaetsijä työskenteli Meksikossa useiden vuosien ajan yhdysvaltalaisten televisiotuotantojen laskuun.

Netflix on vahvistanut miehen kuoleman.

– Viranomaiset jatkavat tutkimuksia selvittääkseen, mitä tapahtui, tiedotteessa sanotaan.

Muñoz ajoi maanantaina valokuvaamaan syrjäistä aluetta Méxicon pohjoispuolella. Ruumis löydettiin autosta Temascalapan väkivaltaiselta alueelta. Miestä oli ammuttu useita kertoja.

Viranomaisten mukaan tapahtumilla ei ole silminnäkijöitä. Muñozin auto oli pysähtynyt hiekkatielle lähelle Hidalgon osavaltion rajaa.

– Emme ole varmoja, seurattiinko häntä Hidalgosta rajan yli vai oliko hän Meksikon osavaltion puolella ja yritti paeta kohti Hidalgoa, poliisista kerrotaan.

Aluksi huumeparoni Pablo Escobarista kertonut Narcos muuttaa tulevalla neljännellä kaudella Kolumbiasta Meksikoon. Uuden kauden on kerrottu kuvaavan Juárezin huumekartellin tapahtumia.

Meksikon elokuva- ja televisioalalla pelätään, että tulevat ulkomaiset tuotannot vaihtavat maata tapahtuman seurauksena.

Muñozin kuolemasta ovat uutisoineet mm. The Guardian (siirryt toiseen palveluun) ja BBC (siirryt toiseen palveluun). Suomessa asiasta kertoi ensimmäisenä MTV3 (siirryt toiseen palveluun).

Lue seuraavaksi