Rovaniemen terveyskeskusmuutto: Sairaalakadulta muuttaa hoitotiimi Urheilukadulle

Sairaalat ja terveyskeskukset
Rovaniemen terveyskeskustiimit Sairaalakadun terveysasemalla.
Rovaniemen terveyskeskustiimit menevät uusiksi, ja tiimin saa valita itse.YLE/ Marjukka Talvitie

Rovaniemen terveyskeskuksen muutto jatkuu tällä viikolla. Sairaalakadulta muuttaa Urheilukadun terveysasemalle parinkymmenen työntekijän ryhmä lääkäreitä ja muuta henkilöstöä.

Potilaille ilmoitetaan ajanvarauksen yhteydessä, missä hoitajan tai lääkärin vastaanotto sijaitsee.

Ensi kuussa Rovaniemellä puretaan terveyskeskustiimit Uittotiimiä lukuunottamatta. Uittotiimi jatkaa Sairaalakadulla vuoden loppuun asti.

Lokakuun 2. päivä lähtien Rovaniemellä on kolme terveysasemaa. Jatkossa asiakas saa päättää, millä terveysasemalla hän haluaa asioida: Rinteenkulman, Urheilukadun tai Pulkamontien terveysasemalla. Sairaalakadun terveysasema muuttuu myöhemmin Rinteenkulman terveysasemaksi.

Rinteenkulman kauppakeskuksen remontoitaviin uusiin tiloihin osa terveyskeskusta muuttaa arviolta helmikuussa. Rinteenkulmaan muuttaa pikapoli, lääkäreiden ja hoitajien vastaanottoja, fysioterapeutin suoravastaanotto ja NordLabin laboratorio.

Tiimijaon muutoksista huolimatta hoitosuhteen pyritään säilyttämään. Entiset tiimien puhelinnumerot ovat myös käytössä toistaiseksi. Ajan hoitajan vastaanotolle voi varata myös netissä kansalaisen ajanvarauksen kautta.

Korjattu 27.9. kello 11.20. Sairaalakadun terveysasema Pulkamontien terveysasemaksi neljännessä kappaleessa.