Lounais-Hämeen yritysneuvonta levällään – yksikin yhteinen yritysneuvoja auttaisi

Lounais-Hämeen elinkeinoelämän neuvontapalvelut ovat liian hajallaan. Seutukunta kaipaisi ainakin yritysneuvojaa.

yrittäjyys
Forssan Yrityskehityksen hallituksen puheenjohtaja Arto Heino uskoo, että seudun yritysneuvonnassa riittäisi yksikin pätevä neuvoja.YLE

Yritysneuvonta kaipaa kipeästi vetäjiä Forssan seudulla.

Forssan Yrityskehitys Oy on hakenut jo jonkin aikaa toimitusjohtajaa. Myös Tammelassa kunta on joutunut etsimään työjuhtaa yrittäjille, sillä kunnan yrityskoordinaattori on vastikään irtisanoutunut työstään.

Tammela perusti yrityskoordinaattorin toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen viime vuonna.

Lounais-Hämeen elinkeinoelämän neuvontapalvelut ovat liian hajallaan, arvioi yrittäjä ja Forssan Yrityskehityksen hallituksen jäsen Arto Heino.

– Missään nimessä ei ole tarkoitus palata vanhaan kehittämisyhtiön osakeyhtiömalliin, vaan jaettaisiin töitä yhteistyössä. Esimerkiksi yritysneuvonnassa pärjättäisiin yhdellä hyvällä neuvojalla.

Forssan Kirjapainon tiloihin yrityshotelli?

Forssan kirjapainon entisiä tiloja Esko Aaltosen kadulla on Forssassa esitetty yrittäjien käyttöön, jonkinlaisena verkostoitumis- ja kokoontumispaikkana.

Tämän tyyppiselle yrityshotellille saattaisi Forssassa olla tarvetta.

– Toivottavasti se saa tuulta purjeisiinsa. Tällä tavoin saataisiin Forssassa myös yksi hyvä ja iso kiinteistö yrityskäyttöön, Arto Heino pohtii.

KORJAUS 3.10.2017 klo 10.01: Arto Heino ei ole enää Forssan Yrityskehityksen hallituksen puheenjohtaja, vaan hallituksen jäsen.