1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. Tom Petty

CBS News: Amerikkalaisen rockmuusikko Tom Pettyn kuolema on epävarma

Tom Petty sai sydänkohtauksen sunnuntaiyönä kotonaan Kaliforniassa. Uutistoimistot eivät ole pystyneet vahvistamaan tietoa kuolemasta ja nyt myös CBS News tarkentaa, ettei rockmuusikon kuolemaa voi vahvistaa.

Amerikkalainen rockmuusikko Tom Petty Kuva: Tannen Maury / EPA-EFE

CBS News (siirryt toiseen palveluun) kertoi aiemmin, että amerikkalainen rockmuusikko Tom Petty on kuollut. Aamuyöstä kanava kuitenkin tarkentaa, ettei kuolemaa ole vahvistettu.

Los Angelesin poliisi tarkentaa, ettei voi vahvistaa rockmuusikon kuolemaa. TMZ:n mukaan Petty taistelee hengestään sairaalassa Los Angelesissa.

66-vuotias Petty sai sydänkohtauksen ja hänet löydettiin kotoaan Kaliforniassa tajuttomana sunnuntaiyönä paikallista aikaa. Löydettäessä hän ei enää hengittänyt.

CBS News kertoi alkuyöstä, että muusikko kiidätettiin sairaalaan Santa Monicaan, jossa hänet laitettiin hengityskoneeseen. Mediatietojen mukaan Petty todettiin myöhemmin aivokuolleeksi ja irrotettiin hengityskoneesta.

Petty oli juuri palannut kotiin pitkältä kiertueelta, jonka päätöskonsertti oli Los Angelesin Hollywood Bowlissa viime viikolla.

Uutistoimisto Reutersin mukaan muusikon edustajat eivät ole vastanneet puheluihin, eivätkä ole vahvistaneet Pettyn tilaa.

Myös näyttelijänä nähty Petty teki Heartbreakers-yhtyeensä kanssa läpimurron albumilla Damn The Torpedoes 1980-luvun taitteessa.

Kello 3:09 Tarkennettu CBS Newsin julkaisemia tietoja

Sisältöä ei voida näyttää

Ylen palveluissa voidaan näyttää sosiaalisessa mediassa julkaistuja sisältöjä. Tarkista evästeasetuksesi, jos haluat säätää sisältöjen näkymistä Ylen palveluissa. Tarkistamalla evästeasetuksesi voit vaikuttaa näkemääsi sisältöön sivuillamme.

Katso sisältö Twitterissä

Lue lisää:

RollingStone: Tom Petty, Rock Iconoclast Who Led the Heartbreakers, Dead at 66 (siirryt toiseen palveluun)

CBS News: LAPD clarifies it cannot confirm Tom Petty's death (siirryt toiseen palveluun)