Indonesialaismies joutui kotimatkalla taisteluun 7-metrisen pytonkäärmeen kanssa – ja voitti

Mies oli onnekas, sillä viime keväänä samanmittainen pyton nielaisi Indonesiassa miehen kokonaisena.

Pytonkäärme
Verkkopyton.
Verkkopyton.Nic Bothma / EPA

Indonesialainen mies on onnistunut surmaamaan jättimäisen pytonkäärmeen kaksintaistelussa, kertovat muun muassa brittilehti The Daily Mail (siirryt toiseen palveluun) ja uusiseelantilainen The New Zealand Herald (siirryt toiseen palveluun).

37-vuotias palmuöljytilan vartija Robert Nababan oli ajamassa mopollaan kotiin Indonesian Riaun maakunnassa, kun hän näki, että pyton esti kahta jalankulkijaa ylittämästä tietä.

Nababan päätti mennä avuksi. Hän yritti pyydystää käärmeen, mutta se upotti hampaansa hänen käsivarteensa ja kaksikko joutui painikamppailuun.

Nababan onnistui tappamaan käärmeen, mutta hänet kiidätettiin sairaalaan saamiensa vammojen takia. Surmattu käärme vietiin näytille hänen kotikyläänsä.

Ei ole kerrottu, tappoiko mies käärmeen paljain käsin vai jollain aseella. Brittilehti The Teleegraph arvelee, että hänellä oli jokin teräase, koska hän työskenteli palmuöljytilalla.

Viime keväänä Länsi-Sulawesilla kadonnut mies löytyi pytonkäärmeen vatsasta. Niin ikään 7-metrinen käärme oli nielaissut miehen kokonaisena.

Lue myös:

Pytonkäärme nielaisi miehen Indonesiassa