Barack Obama yllätti vaimonsa hopeahääpäivävideolla: "Elämäni paras päätös oli pyytää sinua treffeille"

Michelle Obama puolestaan kiitti Instagramissa miestään parhaaksi ystäväkseen ja poikkeukselliseksi ihmiseksi.

Michelle ja Barack Obama marraskuussa 2008. Kuva: Jim Lo Scalzo / EPA

Yhdysvaltain entinen presidentti Barack Obama on kiittänyt vaimoaan Michelleä 25 avioliittovuodesta videolla, joka esitettiin tiistaina kesken Pennsylvanian naiskonferenssin.

Michelle Obamalla oli puheenvuoro konferenssissa, kun yleisön eteen ilmestyi 2,5 minuutin video, kertovat muun muassa The Telegraph (siirryt toiseen palveluun) ja Glamour-lehdet (siirryt toiseen palveluun).

Videolla Barack Obama kiittää vaimoaan loistavaksi kumppaniksi ja hyväksi ystäväksi, joka saa hänet nauramaan ja joka varmistaa, että hän tekee niin kuin pitää oikeana.

– Se, että olet kestänyt minua neljännesvuosisadan osoittaa, miten pyhimysmäinen, ihana, kärsivällinen ihminen olet, Obama sanoi.

Hän myös kiitti vaimoaan vahvaksi, hienostuneeksi, määrätietoiseksi ja rehelliseksi ihmiseksi.

– Paras koskaan tekemäni päätös oli pyytää sinua sinnikkäästi treffeille, ja lopulta suostuit. Toivon, että tunnet samoin, Obama sanoi.

Hän julkaisi videon myös Facebookissa (siirryt toiseen palveluun), jossa sitä on katsottu yli viisi miljoonaa kertaa.

Michelle Obama puolestaan julkaisi Instagramissa pariskunnan hääkuvan tekstillä: Neljännesvuosisata myöhemmin sinä olet yhä paras ystäväni ja poikkeuksellisin ihminen, jonka tunnen. Rakastan sinua.