Koe uusi yle.fi

Jere Nurminen Ylen viestinnän päälliköksi

Viestinnän päällikkö vastaa Ylen ulkoisesta ja sisäisestä viestinnästä ja toimii viestintätiimin esimiehenä.

Yle
Jere Nurminen
Jere Nurminen Jussi Nahkuri / Yle

Jere Nurminen, 39, on nimitetty viestinnästä vastaavaksi päälliköksi Yleisradioon. Nurminen aloittaa tehtävässään 1.3.2018.

Viestinnän päällikkö vastaa Ylen ulkoisesta ja sisäisestä viestinnästä ja toimii viestintätiimin esimiehenä. Hänelle kuuluvat myös Ylen mediayhteydet sekä yhtiöviestinnän kokonaisuuden kehittäminen.

Nurminen on työskennellyt Ylessä vuodesta 2006 alkaen. Hän on journalismin, viestinnän ja markkinoinnin monipuolinen osaaja.

Yle Urheilussa Nurminen on tehnyt töitä tuottajana, uutispäällikkönä ja toimittajana. Hän on vastannut Yle Urheilussa suurista tuotannollisista ja journalistisia projekteista, muun muassa kansainvälisten olympiatuotantojen vastaavana tuottajana Vancouverissa 2010 ja Lontoossa 2012. Nurminen on myös työskennellyt kampanjapäällikkönä Ylen Markkinointi ja brändit -osastolla sekä osallistunut stipendiaattina EBU:n (Eurovision Broadcasting Union) tulevaisuustyöhön Genevessä.

Ennen Yleä Nurminen on toiminut tanssialan Liikekieli.com -verkkolehden päätoimittajana, tanssijana Opera National de Lyonissa 2000–2004 ja Suomen Kansallisbaletissa 1996–2000.

Jere Nurminen ottaa uuden tehtävänsä vastaan ensi maaliskuun alussa Pyeongchangin olympialaisten jälkeen.

Yle.fi-etusivulla juuri nyt:

Seksuaalinen häirintä

Anna Kontula A-studiossa: "On kansanedustajia, jotka tulevat niin metsästä, etteivät he ole huomanneet meidän elävän 2000-lukua”

Talvisää

Painava lumi painoi kuplahalleja kasaan pääkaupunkiseudulla – Päivystävä palomestari: "Mitään ei ollut tehtävissä enää"

Itävalta

Itävallan kaasuonnettomuus aiheutti rajun hinnannousun – Italiaan julistettu hätätila

Talvisää

Meteorologin varoitus: yö pakastaa vetiset tienpinnat etelässä – pohjoisessa piiskaavaa lumipyryä